Filmblik Festival!Terug naar het overzicht

Lumière verwelkomt filmfans tijdens de herfstvakantie met een derde editie van Filmblik Festival.
Jonge filmfans opgelet! Lumière nodigdt jullie tijdens de herfstvakantie uit met een spetterende derde editie van Filmblik Festival. Bekijk mooie films voor jong én oud samen op ‘t grote doek. Dit toffe festival vindt plaats van 23 t/m 30 oktober in Maastricht. 

Workshops

Tijdens Filmblik Festival vertoont Lumière niet alleen films. Ze organiseren ook een aantal leuke en leerzame workshops! Leer verhalen vertellen als de beste, dans als een ster in je eigen videoclip, breng een knotsgek animatieverhaal tot leven of ga aan de slag met een danschoreografie. De herfstvakantie wordt één groot feest!

Filmblik x Cinekid

Zaterdag 30 oktober is een speciale dag tijdens Filmblik: het is dan Cinekid-dag! Op deze dag draaien er leuke, grappige en wonderlijke films die ook op het Cinekid filmfestival in Amsterdam te zien zijn. Komt dat zien!

Bekijk de programma's per dag, of koop alvast je kaartje via de roze button. 

Lumière

Bassin 88
6211 AK Maastricht
Openingstijden Van 23 t/m 30 oktober. Klik voor de actuele filmprogramma's en workshoptijden op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie bij Parkstad Limburg Theaters

Herfstvakantie bij Parkstad Limburg Theaters

Ook deze herfstvakantie kun je als gezin weer genieten van mooie, leuke, grappige en ontroerende voorstellingen. Dolfje Weerwolfje de musical, Superjuffie, Trojan Wars, Het grote Mad Science Theaterfeest, keuze genoeg!

Theaterprogramma