icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

MosaquaTerug naar het overzicht

Kom lekker spetteren in het subtropische water van Mosaqua zowel binnen als buiten!
In het Subtropische Zwemparadijs Mosaqua kun je optimaal genieten van een dagje zwemmen. Ze hebben een binnen- en een buitenbad, dus het maakt niet uit wat voor weer het is!

Zwem tussen de wilde dieren, maak een praatje met de papegaaien, maar pas op voor de rondslingerende chimpansees! Glij super snel van de wildwaterbaan en zie de toffe lichteffecten in de andere glijbanen! Durf je nog niet in je eentje van de glijbaan? Geen probleem! Er zijn ook familieglijbanen waar je gezellig met je papa of mama vanaf kan glijden. Tof!

Bij het buitenbad kun je heerlijk neerploffen in de zon op de ligweide. Er is ook een speeltuin en een beachvolleybalveld! Durf jij je vrienden uit te dagen om de mega slides te doen? Klimmen en klauteren en naar beneden roetsjen in het rotsbad of test je zwemvaardigheid in het 50 meterbad. De kleintjes kunnen genieten van het heerlijke water in hun eigen peuterparadijs

Kortom een dagje Mosaqua is voor groot en klein en weer of geen weer!

Wil je meer weten over dit coole zwemparadijs? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: gezellig met het gezin uiteten in Maastricht? Kijk hier voor al onze tips!

Mosaqua

Landsraderweg 11
6271 NT Gulpen
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof reporters op pad!

Kidsproof reporters op pad!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blogs-pagina!

Blogs-pagina.