Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

Stap 4 dagen de magie van Theater Heerlen binnen tijdens de Musical4daagse!
Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan?

Musical4daagse in de zomervakantie
Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Alleen in de vakanties
Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Toch valt cultuur vaak in de categorie "Past niet in het schema" of "Mijn kind doet al sport". Tijdens De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is namelijk alleen in de vakanties en daarom super geschikt voor kinderen die op een sport zitten of een druk schema hebben.

Kinderen naar het theater
Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wanneer de kids later het theater binnen stappen, zullen ze altijd aan het moment denken dat zij zelf op het podium hebben gestaan.

Meld je aan voor deze unieke ervaring!
De Musical4daagse moet je gewoon zelf ervaren. Wanneer kinderen een keer mee hebben gedaan met dit unieke programma willen ze elke vakantie stralen op het toneel. De Musical4daagse is volledig verantwoordelijk voor deze theaterdrang! Wil je ook zo'n unieke ervaring voor jouw kind?

Wil je toch wat meer informatie? Dat kunnen ze je niet kwalijk nemen. Download het Ebook en bekijk ze van dichtbij.

Wat is belangrijk om te weten?
25 t/m 28 juli 2022
09:00 tot 14:00
6 t/m 12 jaar
4 dagen zingen, dansen en acteren
Kosten voor vier dagen: €133,95

Klik snel door op de roze websitebutton!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema!

Musical4daagse


Heerlen
Openingstijden 09:00 tot 14:00 uur Prijs Kosten voor vier dagen: €133,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.