Over NachtenTerug naar het overzicht

Ga mee op avontuur naar de wondere wereld van nachtdieren bij Natuurhistorisch Museum Maastricht.

Over Nachten is een echte familie tentoonstelling voor kids vanaf 6 jaar. Het is erg leerzaam en gezellig om samen met het gezin te bezoeken. Je ontdekt, leert en bent lekker bezig tijdens een nachtelijk avontuur.

Tijdens de tentoonstelling wordt het donkere bos ontdekt en komen er allerlei bijzondere dieren die vooral ’s nachts leven voorbij. Ontdek zelf de leefwereld van de uil, das, vos, vleermuis, mol, egel en nog veel meer machtig mooie nachtdieren.

Over Nachten is een spannende expositie voor durfallen en hun familie. In Over Nachten maak je van dichtbij kennis met allerlei nachtdieren. Je ontdekt de geluiden die ze maken, hoe ze leven en wanneer ze actief zijn ’s nachts. Aan de hand van spelletjes en andere doe-dingen zoals b.v. een hoorspel, een boomhut, voeldozen en geurdingen word je uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan en te ontdekken.

Raap dus al je moed bij elkaar, koop een kaartje, pak een nachtkijker en stap zo Over Nachten in!

Beleef deze toffe kindertentoonstelling nog tot 23 september 2022! 

Meer info over het Natuurhistorisch Museum Maastricht vind je via de roze websitebutton!

TIP: Zoek jij inspiratie voor een kinderpartijtje? Op onze Kinderfeestjes-pagina vind je een heleboel toffe tips om de verjaardag goed te vieren!

Natuurhistorisch Museum Maastricht

De Bosquetplein 7
6211 KJ Maastricht
Openingstijden De tentoonstelling is te zien van 19 februari tot 23 september 2022 Prijs Zie de website voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

Joepie, het is zomervakantie! Lekker uitrusten, op vakantie, spelen met vrienden en alle tijd voor toffe gezinsuitjes. Lees daarom snel 10 uitjes in Zuid-Limburg die supertof zijn om deze zomer te doen voor kinderen!

Bekijk de zomer-inspiratie!