Fototentoonstelling ExodusTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Met 18 beelden presenteert deze tentoonstelling verhalen van ’s werelds beste fotojournalisten!
De 40ste editie van kunstenfestival Musica Sacra vindt plaats van 16 tot en met 18 september in Maastricht, Hasselt, Sittard-Geleen en Venlo. Het thema Exodus keert niet alleen terug in de vele programma’s van het festival, bestaande uit muziek, dans, theater, film en spoken word, maar ook in tentoonstellingen zoals de Internationale Fotojournalisten Tentoonstelling Exodus.

Met 18 beelden presenteert deze tentoonstelling verhalen van enkele van ’s werelds beste fotojournalisten. Zij gebruiken de kracht van beeld om te helpen situaties uit te leggen die vaak niet voor te stellen zijn. Een indrukwekkende tentoonstelling voor het hele gezin!

Praktische informatie:
- Datum en locatie Internationale Fotojournalisten Tentoonstelling: donderdag 8 september tot en met donderdag 6 oktober in Maastricht (buiten op de Stationsstraat.)
- Entree is gratis.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

TIP: op zoek naar meer leuke uitjes in musea? Bekijk dan eens onze pagina Museum en Educatie

Stichting Musica Sacra

Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
Openingstijden Zie roze websitebutton! Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?