Avonturenpark ValdeludoTerug naar het overzicht

Het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, lasergamen en nog veel meer!
Met stoere attracties en unieke workshops kun je bij Valdeludo een mega avontuurlijk dagje beleven! De speeltoestellen, zoals de klimberg, de lasergame arena en de speelrivier, zijn voor iedereen toegankelijk. Bij de grotere attracties, zoals de outdoor lasergame, het off-road jeep parcours, het hoogteparcours en de bungee-trampoline is er begeleiding van één van de medewerkers! 

Bij het hoogteparcours klim je op 3 meter hoogte door de bomen. Of is het Outdoor Lasergamen meer iets voor jou, met een spannende missie waarbij je achter bomen en struiken kunt verschuilen? Bij de Bungee-trampoline leef jij je helemaal uit als je van trampolinespringen houdt. Ben jij een durfal? Dan is het een echte aanrader! Zouden de kids weleens in een jeep willen rijden, dan is het Jeep Parcours supertof! 

Onze kinderen zijn grote fan van het kratbouwdorp, maar ook zeker van het lekker spelen en spetteren bij de waterwerkplaats!

Wil je meer informatie over Avonturenpark Valdeludo? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

TIP: Heb jij al eens een kijkje genomen in onze Uitagenda? Daar hebben we een heleboel activiteiten voor in de buurt verzameld!

Valdeludo

Bandertlaan 9
6101 NL Echt
Openingstijden Zie website voor actuele openingstijden Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?