Kinderfeestje MVVTerug naar het overzicht

MVV Maastricht

Geusseltweg 11
6225 XS Maastricht
Openingstijden Voorafgaand aan thuiswedstrijden van MVV Maastricht. Informeer naar de beschikbare data, Prijs €19,50 p/persoon (indien iemand van het gezelschap in het bezit is van een MVV-seizoenkaart € 10,-).
Gek van voetbal en jarig? Vier je kinderfeestje in Stadion de Geusselt van MVV Maastricht!
Ben jij jarig en heb je altijd je kinderfeestje in Stadion de Geusselt willen houden? Dat kan nu! Op wedstrijddagen van MVV (thuiswedstrijden) kun jij jouw verjaardag vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. 

De wedstrijden zijn altijd op een vrijdagavond, en 2,5 uur voor de wedstrijd worden jullie allemaal verwacht bij MVV. Daar staat de gids jullie op te wachten, en hij of zij gaat jullie een rondleiding geven door het stadion! Jullie kunnen al jullie vragen stellen. Je kunt de kleedkamers bekijken, een glimp opvangen van de persruimte en kom je in het supporterscafé. Misschien kom je tijdens de rondleiding óók nog wel spelers van MVV tegen waarmee je op de foto kunt!

Als je alles hebt gezien, spelen we een MVV-quiz waarbij een leuk prijsje te verdienen is voor de grootste supporter. Daarna is het tijd om lekker te eten, de tribune op te gaan en de wedstrijd te bekijken. Een echt voetbalfeest dus!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste sportieve clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs