Kinderfeestje MVVTerug naar het overzicht

Gek van voetbal en jarig? Vier je kinderfeestje in Stadion de Geusselt van MVV Maastricht!
Ben jij jarig en heb je altijd je kinderfeestje in Stadion de Geusselt willen houden? Dat kan nu! Op wedstrijddagen van MVV (thuiswedstrijden) kun jij jouw verjaardag vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. 

De wedstrijden zijn altijd op een vrijdagavond, en 2,5 uur voor de wedstrijd worden jullie allemaal verwacht bij MVV. Daar staat de gids jullie op te wachten, en hij of zij gaat jullie een rondleiding geven door het stadion! Jullie kunnen al jullie vragen stellen. Je kunt de kleedkamers bekijken, een glimp opvangen van de persruimte en kom je in het supporterscafé. Misschien kom je tijdens de rondleiding óók nog wel spelers van MVV tegen waarmee je op de foto kunt!

Als je alles hebt gezien, spelen we een MVV-quiz waarbij een leuk prijsje te verdienen is voor de grootste supporter. Daarna is het tijd om lekker te eten, de tribune op te gaan en de wedstrijd te bekijken. Een echt voetbalfeest dus!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste sportieve clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

MVV Maastricht

Geusseltweg 11
6225 XS Maastricht
Openingstijden Voorafgaand aan thuiswedstrijden van MVV Maastricht. Informeer naar de beschikbare data, Prijs €19,50 p/persoon (indien iemand van het gezelschap in het bezit is van een MVV-seizoenkaart € 10,-). Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Blogs & Vlogs!

Blogs & Vlogs!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blog-pagina!

Verhalen van onze kidsproof reporters!