COACH MaastrichtTerug naar het overzicht

Een programma voor kinderen met overgewicht. Op naar een gezonder leven met COACH Maastricht!
Denk jij wel eens na over gezond eten en bewegen? Dat is wat COACH doet. Gezond eten en bewegen is namelijk heel erg belangrijk! 

COACH richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen met overgewicht. Er worden verschillende toffe en sportieve activiteiten georganiseerd waarbij je lekker in beweging bent. Ook kun je leren welk eten gezond is, en ook nog eens mega lekker smaakt!

Je bent niet de enige die mee doet aan het programma. Ook je ouders, broertjes en zusjes mogen meedoen! De programma's worden aangepast aan het gezin, waardoor het leuk wordt om het samen vol te houden. Teamwork!

Wist jij al dat er in een glas chocomelk wel 6 suikerklontjes zitten?! Klik voor meer leuke feitjes of voor meer informatie over COACH op de roze button!

Tip: op zoek naar leuke kinderwinkels in Maastricht? Kijk hier voor onze tips. 

COACH Maastricht

P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Alweer een hele week op school zit erop hier in onze regio! En sommige zijn deze week van start gegaan. Nieuw schooljaar betekend ook tijd voor nieuwe uitdagingen! Heb jij al een tof (sport)clubje uitgekozen? Check snel de themapagina 'Clubjes'

Themapagina Clubjes.