5x een blote voetenpad lopen rondom Zwolle

26 februari 2020
Blotevoetenpaden worden steeds populairder. Met verschillende ondergrond van zacht gras, fijn zand, houtsnippers, dikke takken. Vooral kinderen worden hier heel blij van. Kriebelende grassprietjes, blubber, verkoelend water, stevige stenen en heel veel meer prikkelende ervaringen kom je tegen op de blotevoetenpaden. Wij hebben 5 Blotevoetenpaden in de regio voor je op een rijtje gezet!
Blote voeten paden rondom Zwolle
Nieuw! 
Blotevoetenpad bij Park de Stadshoeve!
Bij Park en Bistro de Stadshoeve hebben ze sinds kort een blotevoetenpad! een hele beleving voor de kids! Van zand tot kiezels. Je kan na het blotevoetenpad fijn met de kids spelen op de boerderij of in de speeltuin en binnenkort het speelkasteel! Wij kunnen niet wachten. Wat een fijne plek!

Blotevoetenpad

A. Vogel Tuinen
Hoe voelt het om door kruiden te lopen? Wat is het effect van de pepermuntplant op een vermoeide voet? En hoe voelen verschillende grondsoorten tussen de tenen aan? Het pad met verschillende voelbelevenissen leidt je door de bloeiende kruidenvelden en eindigt bij een waterbron naast de speeldernis. In de speeldernis kunnen kinderen tot 12 jaar klimmen en klauteren, balanceren op de evenwichtsbalk en zwieren en zwaaien met de kabelbaan. Op het veldje kunnen ze lekker rennen, ravotten of voetballen.

A Vogel tuinen

Blotenvoetenpad Doepark Nooterhof
Midden in Zwolle ligt Doepark Nooterhof, een prachtige groene oase waar iedereen volop kan genieten en kennis kan maken met allerlei aspecten van een groene leefomgeving. Doepark Nooterhof is een park met een educatief karakter dat in het teken staat van natuur, milieu en duurzaamheid. In het park is van alles te doen en te beleven. Van een waterplaats met keien en kleine watervallen, beekjes tot een bomen parcours en een blote voetenpad.

Nooterhof blotenvoetenpad

Netl De Wildste Tuin
Dit is tof! Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken in de grote speeltuin van Netl Wildste Tuin. Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen en ander speeltuig, verstoppen in bamboejungle, racen op de kabelbaan en lekker glijden van de modderglijbaan! Blote voeten banjaren door de modder en zand. Natuurlijk bewegen, natuurlijk leren, natuurlijk gezond.Trek ze vooral niet hun mooiste kleren aan, want de kids worden hier natuurlijk vies en nat! Een plek waar ruimte om zelf te ontdekken voorop staat. Naar buiten, waar grote en kleine kinderen zelf het avontuur in kunnen stappen, of al samenwerkend op ontdekkingsreis gaan. Tevens kun je bij Netl lunchen en dineren. Kortom een compleet dagje vermaak!

Netl Blote voetenpad

Tip: Neem een handdoek en droge kleding mee1 Vies en nat worden is een feit bij het lopen van een Blote Voetenpad. Veel plezier!