icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Bijzondere BelevingTerug naar het overzicht

Wandelen in de natuur en toffe buitensportactiviteiten met het hele gezin! Bij Omni Mobilae in Heino.
Bijzonder in Beleving.... Lekker wandelen in de natuur en uitjes op en tussen de bomen met leuke buitensport activiteiten samen met je  gezin, vrienden of familie. Zij zijn iedere zondag geopend voor publiek en verwennen je daarbij graag met lekker eten en drinken. Ook honden zijn van harte welkom.

Wil je lekker wandelen en vervolgens uitrusten op ons terras? Achter de parkeerplaats van Omni Mobilae staat op het grote veld een blokhut. Aan de rechterkant hiervan starten twee wandelroutes.

Rode route - 4 km
Blauwe route - 10 km
Deze wandelroutes komen beide uit op het mooie terras en accommodatie van Omni Mobilae, waar je lekker wat kunt eten of drinken. Binnen bij de vele loungeplekken met haardkachels of lekker buiten op het (overdekte) terras. Omni Mobilae is een echte parel!

De wandeling "Rondom Raalte" van 18,44 kilometer kun je ook bij ons starten. Meld je je bij de accommodatie van Omni Mobilae dan leggen zij je graag uit waar je kan beginnen.

Kids kunnen zich uitleven in het bos met de 1 km kinderspektakel route. Naast het terras is een speeltuin. En er is een laag touwbanenparcours. Ideale plek voor jong en oud.
Terwijl ouders zich vermaken op het terras, leven de kinderen zich uit in het bos. Er bevinden zich drie gratis toegankelijke activiteiten waar kinderen van 1 tot 12 jaar zich ontpoppen tot ware boskabouters en klimgeiten.

Nieuwsgierig? Klik op de "roze website' button voor meer informatie!

Omni Mobilae

Berkendijk 10
8141 RD Heino
Openingstijden De locatie is op zondag ( van 11.00-17.00 uur) geopend voor spontaan bezoek.
Op afspraak en bij boekingen zijn andere tijden mogelijk.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De ZOMERVAKANTIE is begonnen!

De ZOMERVAKANTIE is begonnen!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check alvast onze 19 zomerse tips en activiteiten!

Naar de tips!