Superleuke tips om er met Moederdag op uit te gaan!

29 april 2024
Wil je er op Moederdag, zondag 12 mei lekker op uit en weet je nog niet waarnaartoe? Wij hebben een aantal héle leuke Moederdagtips voor uitjes in de regio Rotterdam op een rijtje gezet.
Verwen moeder met een leuk uitje voor Moederdag
Waarmee verrassen jullie moeder op 14 mei?

Schuif aan bij de Vreemde Vogel

Smul mee met een fijne Moederdagbrunch of - lunch op een superleuke locatie in Vlaardingen. Met lekkere broodjs, allerlei warm en koud beleg en zoeternijen voor de hele familie. Er is een speciaal kinderbuffet en bij mooi weer zwieren de kids een rondje in de leuke zweefmolen!

Moederdag in Diergaarde Blijdorp

Begin Moederdag met een heerlijk ontbijtje in de Terraszaal in Diergaarde Blijdorp. Daarna kunnen jullie met z'n allen de dierentuin verkennen en ga je op visite bij de Blijdorp moeders en hun kinderen tijdens de speciale MoederdagRoute.

Moederdagvaart 

Vier Moederdag op het water met de speciale Moederdagvaart van De Leckersboot! Geniet samen van een heerlijke brunch of avondbuffet terwijl je langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam vaart. 




Voor sportieve moeders

Een lekker actief moederdaguitje is meedoen aan de Obstacle Run bij Outdoor Valley. Overwin samen met je moeder de hindernissen van het outdoor parcours!

Moederdag op hoogte!

Geniet samen van een uitgeserveerde brunch of high tea terwijl je het adembenemende uitzicht vanuit de Euromast bewondert! Je kunt bovendien ook de platforms bezoeken. Nog hoger en nóg spectaculairder is de Euroscoop, met special effects én een spannende glazen vloer (die je ook ondoorzichtig kunt laten). 

Moederdag in een UFO

Een brunch, high tea of gourmet op een wel heel bijzondere locatie: in het UFO restaurant! Gezellig samen van al het lekkers genieten terwijl het restaurant opstijgt, langzaam ronddraait - waarbij je goed van het uitzicht kunt genieten door de tafelopstelling - en daarna weer langzaam naar beneden afdaalt. 

Moederdagconcert

Laat je betoveren door het meeslepende verhaal van 'Moeders Mooiste' tijdens het Moederdagconcert in de Doelen. Een combinatie van klassieke muziek, hiphop beats, gelatenteerde jonge musici en een meeslepende verhalenverteller.

Ook nog heel leuk om op Moederdag te beleven: het gezellige foodtruckfestival Lepeltje Lepeltje. Of bezoek een molen in de buurt tijdens de Nationale Molendag!

Fijne Moederdag!