icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22
De allerleukste vakantiekampen voor kinderen

De allerleukste vakantiekampen voor kinderen

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Rotterdam voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen. Er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

CORONA-update: in verband met de huidige ontwikkelingen raden we je aan om de site van de organisatie te checken voor de laatste update en ontwikkelingen.

Filteropties

Op kamp
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 43 resultaten
Pagina: 12
totaal 43 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Rotterdam?

In de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.