Naar de glamping met kids

28 maart 2024
Met Lodge Holidays bezoek je prachtige bestemmingen zonder zorgen. Geniet samen met de kids van azuurblauwe zeeën, heerlijke ijsjes, luxe en avontuur met een van de glampingvakanties!
Soms heb je een vakantie die zo fijn is dat je 'm graag wilt delen. Dat hadden wij met onze vakantie met Lodge Holidays in Italië. Het was echt ge-wel-dig!  

Zijn jullie klaar om deze zomer af te reizen naar het verre zuiden, of blijven jullie liever dichtbij huis? De tenten van Lodge Holidays staan verspreid over Italië, Kroatië, Frankrijk en Nederland. Een vakantie in een van de lodges betekent comfort, luxe en avontuur te midden van adembenemende natuurlijke schoonheid!

Bestemmingen

Voor zonliefhebbers is Europa een heerlijke bestemming. In Italië geniet je van pittoreske heuveldorpjes, middeleeuwse stadjes en de beroemde Italiaanse keuken. De campings van Lodge Holidays zijn gelegen in Le Marche, Ligurië, Umbrië, Veneto en San Marino. Stuk voor stuk prachtige landschappen die dicht in de buurt komen van een echt paradijs!



Ook in Frankrijk liggen een paar plekjes waar je heerlijk tot rust kunt komen. In Bretagne vind je ruige kliffen en uitgestrekte stranden, in de Dordogne vind je middeleeuwse kastelen, idyllische rivieren en weelderige groene valleien, en de Pyreneeën zitten vol met charmante bergdorpjes en ongerepte natuur!

Door te glampen in Kroatië kun je genieten van de Kroatische cultuur, de Adriatische kust en het buitenleven in combinatie met de luxe die je van thuis gewend bent. Verken het betoverende binnenland of geniet van azuurblauwe wateren, idyllische baaien, levendige kustplaatsen en een rijke cultuur!



En iets dichter bij huis: de nuchtere charme van Friesland. Met uitgestrekte meren, rustige landschappen en historische tradities is Friesland een unieke bestemming voor een glamping in Nederland. Leuk voor watersporters, wandelfamilies en liefhebbers van historische stadjes!

De Lodges

Een glamping van Lodge Holidays is al te boeken vanaf 2 personen. Met groepen t/m 8 personen geniet je van de luxe van thuis, maar dan in de natuur. De tenten variëren in luxe, van privé sanitair tot buitenkeuken en tweepersoons hangmat. Met de kids kun je heerlijk ravotten op het aangelegen stukje land en het grote terras.



Alle logementen hebben in elk geval comfortabele bedden, stijlvolle meubels, keukenfaciliteiten en een goed koffieapparaat. Het is een heerlijke perfecte balans tussen luxe en het authentieke kampeergevoel. Word samen heerlijk wakker met de geluiden van fluitende vogels, verken schilderachtige paden, en ontspan 's avonds bij het knisperende kampvuur!

Veel kampeerplezier! Naar de website