Eropuit met Pasen! Een paar hele fijne Kidsproof tips!

11 maart 2024
Vier de Lente! Genieten van de frisse lucht, van lekker eten, vrolijke kleuren en van elkaar! Dat is voor ons Pasen. En natuurlijk gaan we er lekker op uit! We hebben weer een paar leuke tips van onze site geplukt om je te inspireren. Check ook nog even de Uitagenda want er is nog meer leuks te beleven!
Kidsproof Pasen Tips Zwolle

Koeiendans 

2e Paasdag op maandag 1 april mogen de koeien van boerderij weer lekker naar buiten. Dat belooft een spectaculaire koeiendans! Vanaf 12 uur kunnen de dieren van dichtbij bekijken, om 13 uur gaan ze naar buiten.


Paaseieren zoeken tussen de Alpaca's

Naast het eieren zoeken zullen er ook nog andere leuke dingen te doen zijn voor de kinderen zoals knutselen met alpaca wol (tegen een kleine vergoeding), kleuren, stokpaardjes, lammetjes etc bij Alpa Farm Rouveen.


Paasvuur Heino en Dalfsen 

De enthousiaste carnavalsgroep 't Giet Vedan organiseert elk jaar een paasvuur in het Overijsselse dorp Heino. Dit leuke evenement vindt plaats aan de Raalterstraat op Eerste Paasdag vanaf 19.00 uur.

Op Tweede Paasdag vindt er in Dalfsen eveneens een paasvuur plaats. Op het terrein is een tentje met muziek en de mogelijkheid om een versnapering te halen. Om 20:00 is het dan toch écht tijd om de grote bult snoeihout te ontsteken voor een knusse avond.


Eieren zoeken

Op het erf van Dijklandhoeve en op de fruitpluktuin kunnen er op 30 maart van 10 tot 13 uur chocolade eieren worden gezocht! (Max 3 per kind). Een super gezellig gezins uitje. De winkel is natuurlijk geopend en als er al wat plantjes te verkopen zijn worden die aangeboden door de bloementuin.


Sail Kampen

Kom met Pasen naar Kampen en geniet van het grootste paasevenement van Nederland: Sail Kampen 2024. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer. Het belooft een fantastisch weekend te worden. Een uitje voor het hele gezin! 


Dinoland weer open

Met het paasweekend gaat Dinoland weer open! Voor de kinderen is er een unieke meet & greet met een levensechte dinosaurus!

Nog meer Paasuitjes

En er zijn zoveel leuke uitjes in het Paasweekend. Wij zetten ze allemaal in de uitagenda! Van speurtochten tot actieve uitjes zoals op het water of koesafari!

Pasen in Zwolle Vechtdal


DIY voor Pasen

3x paastakken knutselen
Wil jij je huis nog gezellig versieren? Om helemaal het paasgevoel te krijgen, bedachten we drie vrolijke paastakken. Net even anders en leuk om samen met de kinderen te maken. Deze takken staan na Pasen vast ook nog mooi in huis.
Paastakken in een ander jasje 

24x Paaseieren versieren
Is de verf op? Geen probleem! Met deze 24 decoratie tips tover je gewone eieren om tot kleine kunstwerkjes. Gewoon lekker makkelijk met huis, tuin en keuken (knutsel)spullen. Laat je vooral inspireren door onze vrolijke paaseieren!
Ontdek ze hier 

7x vrolijke paas DIY
Van paashaaskaartjes en zwaaiende kuikens, tot vrolijk ingepakte eitjes. Om het paasontbijt nóg feestelijker te maken, hebben we deze 7 paasknutsels voor je getest.
Leuk om te doen 

Check ook vooral even de Uitagenda! Daar vind je nog veel meer leuke tips voor uitjes tijdens de Paasdagen! Naar de website