De leukste uitjes in en om Zwolle
Uitagenda

De leukste uitjes in en om Zwolle

Onze UITAGENDA staat altijd vól met leuke activiteiten en tips die je op een specifieke datum kunt doen in en om Zwolle. Van voorstellingen, evenementen en toffe festivals!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 46 resultaten
Pagina: 12
totaal 46 resultaten
Pagina: 12

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zwolle!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zwolle: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)