Herfst uitjes in en om Zwolle
Uitagenda

Herfst uitjes in en om Zwolle

Onze UITAGENDA staat altijd vól met leuke activiteiten en tips die je op een specifieke datum kunt doen in Zwolle en het Vechtdal Overijssel. Van voorstellingen, evenementen, workshops tot toffe festivals!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 99 resultaten
Pagina: 1234
totaal 99 resultaten
Pagina: 1234

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zwolle!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zwolle: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)