Kidsproof blogTerug

6 x leuke indoorspeeltuinen in en om Amersfoort

27 januari
Weer of geen weer af en toe moeten je kinderen even wat energie kwijt en lekker spelen! Hier vind je 6 leuke indoorspeeltuinen waar ze kunnen uitrazen.
Indoorspeeltuin Plezier
Een van onze favorieten! Een gezellige ruime indoorspeeltuin waar kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen en het grote luchtkasteel. Terwijl je kinderen zich vermaken op de leuke speeltoestellen kan jij nog even je werk af maken aan een van de vele tafels of gewoon lekker uitrusten, een magazine lezen aan een van  de ruime tafels. Ook kun je er voor een leuke prijs genieten van een gezond ontbijtje of lunch!

Speelboerderij De HappyFarm
Zin om een ochtend of middag te spelen? Dan moet je bij De HappyFarm zijn. Superhoge glijbanen, traptrekkers, klim -en klautertoestellen en springkussens. Je mag zelfs knuffelen met de dieren. Wanneer het mooi weer is kun je ook lekker buiten spelen, en met skelters racen. Weer of geen weer, wij komen er graag!

Superfun

Een waar speelparadijs voor je energiebommetjes! In Superfun City klim en glij je van de klimvulkaan, jump je op trampolines op vier meter hoogte en zijn er meerdere glijbanen waar kids vanaf kunnen roetsjen. Naast het speelparadijs kun je bowlen, waan je je op het strand tijdens Beachgolf, wordt je uitgedaagd met Rescue Challenge en kun je lasergamen. Spelen tot de max!

Monkey Town Voorthuizen
Bij dit apeleuke speelparadijs beschikken ze over 1000m2 speelplezier. Klim en klauter, kruip door tunnels,  glij van diverse glijbanen of speel met super Lego. Speel in de ballenbak, jump op trampolines en het luchtkussen. Vervelen doe je er zeker niet! Ouders kunnen er relaxed een kopje koffie drinken.

Boerderij Pret
Iets verderop kunnen kinderen de In & Outdoor speeltuin het boerdenleven in Ermelo ervaren. Lekker spelen in de ballenbad, springen op het springkussen of stoer klimmen op en door de klimnetten. Kruipen door de gangenstelsels en tunnels, of gierend suizen van de rodelbaan. Voor de allerkleinsten is er een softplayhoek. Je wordt buiten verwelkomd door de vrolijke boerderijdieren.

Schateiland Zeumeren
Schatgraven, goud zoeken, schieten met kanonnen, klim als een echte piraat in het kraaiennest of spring van het ene eiland naar het ander eiland. Beleef de spannenste avonturen in de grote overdekte binnenspeeltuin van Zeumeren.

Zijn je kids nog niet uitgeraasd of willen ze toch iets relaxed? Kijk dan eens bij onze leuke wandellocaties voor kinderen.