• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

7 x restaurants met terras en speeltuin in de regio Amersfoort!

18 juni 2024
Stel je voor: vrienden en familie zitten gezellig te eten en te drinken in het restaurant of op het terras, terwijl de kids eindeloos spelen in de speeltuin. Wij zetten 7 leuke adresjes op een rij in in regio Amersfoort. De volwassenen relaxed en kids blij!
7 x restaurants met speeltuin in de regio Amersfoort!
Eethuisje De Heuveltjes
Het restaurant in Voorthuizen is knus Oud Hollands ingericht. Kids vermaken zich prima in de grote speeltuin terwijl ouders lekker op het terras of in het restaurant genieten van het eten, drinken en de Veluwse gezelligheid. Vanaf de locatie zijn er ook leuke wandel-en fietsroutesin de omgeving van Voorthuizen. Wie weet zie je nog een hert of een zwijnje.

Zandfoort aan de Eem
Waan je op het strand bij Zandfoort aan de Eem in de binnenstad van Amersfoor. Je kunt binnen zitten, maar buiten kunnen ouders heerlijk relaxen bij het stadsstrand terwijl ze naar de bootjes kijken in de haven. Voor kinderen is het strand is 1 grote zandbak, met waterpomp, glijbaan en al. Kinderen kunnen lekker mee smikkelen met werelds happen, met een kinderplateau.

Cafe Restaurant Soesterdal
Deze toffe locatie heeft alles! Een gezellig terras met een grote natuurspeeltuinmet waterbaan en kabelbaan. Het restaurant staat in een prachtige omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug waar je zowel kunt fietsen of wandelen. Je kan kiezen uit een uitgebreide menukaart voor volwassen en kinderen. Handig: honden mogen (aangelijnd) mee het terras op. 

Brasserie Schovenhorst
Hutten bouwen, klimmen en klauteren in Het Speelbos, de bostoren beklimmen of verschillende wereldbomen ontdekken. Op landgoed Schovenhorst kun je niet alleen van de natuur genieten, maar ook genieten van de heerlijke gerechten bij Brasserie Schovenhorst.

Restaurant ’t Hoogt
Tussen Soest en Soesterberg ligt familierestaurant ’t Hoogt. Je kunt bij het restaurant genieten van gastvrijheid, gezelligheid, het uitzicht en natuurlijk een goede keuken! Bij het restaurant is een kinderspeeltuin aanwezig, maar je kinderen kunnen ook onderbegeleiding het Kabouterpad lopen!

Blik & Burgers
Bij deze hotspot in Zeist vind je de perfecte combinatie voor het hele gezin: een gave speeltuin voor de kinderen en een heerlijk restaurant met loungeterras voor de volwassenen! Blik & Burgers is lekker ruim opgezet en geschikt voor kinderen. De kleintjes kunnen zich heel goed vermaken in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. Er is zelfs een skate- en skeelerbaan!

Strandhuys Nijkerk
Dit leuke restaurant is kindvriendelijk met een speeltuin, klim en klautertoestellen en direct bij het strand. Er is een fijn terras met uitzicht op de speeltuin, dus handig om de kids toch een beetje in de gaten te houden. Er is een uitgebreide menukaart samengesteld met heerlijke borrelhapjes, salades, diverse burgers en bagels. Je kunt zelf aan tafel je eigen maaltijd grillen en voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Ietsjes verderop zit een strand waar je heerlijk kan zwemmen. 

Veel plezier en geniet ervan!

Tip: Meer restaurants waar je gerust je spruiten mee naar toe kunt nemen vind je in onze uiteten categorie