icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Heel Kidsproof bakt: gezonde tussendoortjes

5 januari 2020

Heel Kidsproof bakt; gezonde recepten voor een lekker tussendoortje! Hoe lekker is het om deze helemaal zelf te maken samen met je kinderen?

Heel Kidsproof bakt: gezonde tussendoortjes
Vinden jouw kinderen het ook altijd een feestje als ze mee mogen helpen iets lekkers te bakken? Zelfs ons jongste zoontje van 4 jaar weet niet hoe snel hij in de keuken moet zijn als ik alleen nog maar de spullen aan het klaarzetten ben. Dan is het eerst de kunst om de baktaakjes te verdelen tussen twee kids, maar als dat eenmaal is gebeurd, gaan ze vol enthousiasme aan de slag.Samen bakken is leuk, maar hoe fijn is het om dan ook een beetje erop te letten dat de tussendoortjes die we maken ook nog gezond zijn? Wij verzamelen in onze Thuis categorie 'koken met kinderen'  lekkere en makkelijk 'zelf te maken' recepten.  Als ze dan ook nog de stempel 'gezond' hebben is dat nog extra mooi meegenomen, toch?

Hieronder onze top 3 favoriete recepten:

1. Bananenbrood

Wat dacht je van dit heerlijke recept met natuurlijke producten, geen suiker en geen boter? Lees hier hoe je dit samen met je kids makkelijk kunt maken.

2. Gezonde havermoutkoekjes
Havermout, banaan, appel, dadels, koekkruiden, walnoten en een lepel honing. Dit zijn de ingrediënten van dit lekkere recept. Lees hier hoe je deze koekjes maakt.

3. Koekjes zonder boter
Deze koekjes zijn ook echt de moeite waard. Ook zonder boter kun je de heerlijkste koekjes bakken. Check hier hoe je dat doet.

Andere gezonde recepten die bij je kids vast ook favoriet zijn (niet om te bakken, maar wel gezond..): gezonde ijsjes en gezond snoep. Ook deze kun je helemaal zelf maken.

Veel plezier! En vergeet vooral niet daarna samen  te smullen!

Groetjes, Sherida

p.s. Heb je zelf een lekker recept dat je graag met ons wilt delen en écht vermeld zou moeten worden op onze site? Mail ons dan dit recept met een mooie foto. Wie weet staat jouw recept dan binnenkort op Kidsproof!