• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kom 8 oktober naar de Xperience Days op het Media Park

24 september 2023
Dutch Media Week pakt weer uit met een groots evenement. Op 7 & 8 oktober kun je tijdens de Xperience Days een kijkje nemen achter de schermen van het Media Park. Er zijn volop (gratis) activiteiten voor het hele gezin!
Xperience Days bij Beeld en Geluid

Dutch Media Week van 2 t/m 8 oktober

Zet zondag 8 oktober alvast in je agenda. Die dag krijg je de kans om (gratis) binnen te kijken bij de bekende en minder bekende televisie- en radiostudio’s in Hilversum. Check de aftermovie: zo zag het er vorig jaar uit tijdens de Dutch Media Week Xperience Days. 
Bekijk de aftermovie

Gamen op zaterdag 7 oktober

Zaterdag 7 oktober staat volledig in het teken van gamen! Volg workshops en presentaties over gaming, bekijk de nieuwe tentoonstelling over 30 jaar Power Unlimited én zie de esporters live aan het werk tijdens de Rocket League Final.
Meer informatieOntdek de Media Park studio’s

Op zondag 8 oktober kun je gratis een kijkje nemen in de studio’s van het Media Park in Hilversum. Kom meer te weten over de behind the scenes-geheimen van radio- en televisie, geniet van diverse live optredens en volg workshops zingen, presenteren en podcasts maken. Reserveer je tickets online!
Tickets zijn gratisLeer hoe je een podcast maakt

Wil je weten hoe je nou een goede podcast maakt? Kom zondag 8 oktober langs dan krijg je gratis les van professionals, waaronder Podbast! Kijk ook live bij je favoriete podcastmakers bij Beeld & Geluid. Of volg de zangles van de bekende zangcoach Babette Labeij!
Lees meerKom naar de Rocket League Final

Game-fans opgelet! Op zaterdag 7 oktober is er een esports competitie rondom de game Rocket League. Je ziet de esporters live in actie op verschillende stages in het gebouw van Beeld & Geluid. TIP: Volg zelf ook workshops en presentaties over gamen.
Koop hier je tickets

Bezoek ook meteen het Mediamuseum

Op 7 en 8 oktober kun je ook het Mediamuseum van Beeld & Geluid bezoeken. Het gloednieuwe museum leert je aan de hand van allerlei leuke interacties van alles over de invloed van media op jouw leven.
Naar het MediamuseumVeel plezier!

Tip: Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? Bekijk deze toffe verjaardagsfeestjes eens.  Naar de website