• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6 x leuke binnen zwembaden in regio Amersfoort

8 april 2024
Benieuwd naar leuke binnen zwembaden in Amersfoort en omstreken? Wij hebben 6 gave zwembaden waar je kunt vrijzwemmen in de regio Amersfoort & Gelderse Vallei voor jou op een rijtje gezet!
De leukste zwembaden in Amersfoort en omstreken

Zijn jouw kids echte waterratjes? Dan hebben wij speciaal voor jullie de leukste zwembaden op een rijtje gezet! Spring in het diepe, glijd van de glijbaan of show je beste dansmoves tijdens discozwemmen! Ook voor volwassenen zijn deze zwembaden echte aanraders.

Zwembad De Duker
Aan de rand van Bunschoten/Spakenburg ligt Zwembad de Duker. Het zwembad heeft zowel zwem- en recreatiemogelijkheden binnen en buiten. Je vindt er een 25-meterbad, een recreatiebad met een stroomversnelling en waterparaplu’s, peuterbadje, whirlpool én een spannende interactieve glijbaan en een ligweide met klim- en klautertoestellen. Kortom, er is genoeg vertier voor jong en oud!

Sportservice Veenendaal
Ga gezellig een dagje zwemmen bij zwembad Sportservice Veenendaal. Je kunt glijden van de bandenglijbaan met speciale lichteffecten of de snelle gele glijbaan. Of ga heerlijk ontspannen in het bubbelbad of eindeloos rondjes maken in de stroomversnelling, die soms verandert in een golfslagbad. 

Zwembad Calluna (af)huren in Ermelo voor diverse activiteiten

Zwembad Optisport Nijkerk
Het Jaap van der Krol Bad in Nijkerk bestaat uit een 8-baans wedstrijd bad, peuterbad, warm doelgroepen bad en een buitenterrein met ligweide en speeltoestellen. Bij Jaap van de Krol kun je zwemlessen volgen, recreatief zwemmen en je dansmoves showen tijdens discozwemmen! Durf jij van de grote glijbaan? Of een duik te nemen van de duikplank? Ook de allerkleinsten kunnen waterpret beleven tijdens het baby- en peuterzwemmen voor kinderen tot 4 jaar.

Zwembad de Peppel
Bij Zwembad de Peppel in Ede kun je discozwemmen, recreatief zwemmen, een kinderfeestje vieren, snorkelen en andere toffe lessen volgen. Ook voor volwassenen en ouderen is er genoeg te doen. Kom genieten van het binnen- en buitenzwembad! Durf jij van de interactieve glijbaan? Kom dan langs!

Subtropisch Bosbad Putten
Subtropisch Bosbad Putten staat garant voor urenlang waterplezier en genot. Neem een duik in het subtropische zwembad, of bij mooi weer in het heerlijke buitenbad. En heel gaaf: er is een Wildwaterbaan waar je zowel binnen als buiten vanaf kan roetsjen. Je kan ook een supertof kinderfeestje vieren bij Subtropisch Bosbad Putten.Zwembad de Octopus
In Leusden vind je Zwembad de Octopus. Het is een modern bad met veel mogelijkheden voor waterrecreatie- en activiteiten. Of je nou graag baantjes trekt of juist gek bent op glijbanen, wildwaterkreken, stroomversnellingen of discozwemmen, bij de Octopus zit je goed!

Veel zwemplezier!


Tip: Op zoek naar zwemles of een leuke snorkel- of zeemeermincursus? Check dan ook onze pagina met alle zwemlessen in de regio!