6 x superleuke buitenzwembaden in en om Amersfoort

14 augustus 2023
Hot, hot, hot! De zomer is in aantocht en het wordt steeds warmer buiten... Heb jij ook zo veel zin om lekker buiten te spelen en in het water te plonsen? Nou, wij wel! Met deze 6 superleuke buitenzwembaden in Amersfoort weet je zeker dat je een onvergetelijke dag gaat beleven.
6 x superleuke buitenzwembaden in en om Amersfoort

De Vrije slag
Het openluchtzwembad in Bennekom is een veelzijdig, gastvrij en invaliden toegankelijk zwembad. Naast recreatief zwemmen biedt Zwembad De Vrije Slag ook zwemlessen en diverse water.Bosbad Amersfoort
Op dit moment zijn ze heel hard aan het werk om het zwembad te vernieuwen. Begin juli is het bosbad weer open.

Dit buiten zwembad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wilt luieren. Er is voor ieder wat wils! Voor de peuters is er een apart gedeelte in junglestijl en een waterbaan. Kom jij deze zomer ook lekker zwemmen, klimmen en klauteren? Durf jij van de glijbaan?


Zwembad de Peppel
Je kan discozwemmen, leren snorkelen, van de glijbaan en je zwemdiploma halen! Ook voor volwassenen is er bij dit zwembad genoeg te doen. Nóg leuker is dat dit zwembad ook beschikt over een buitenzwembad. Niets is lekkerder dan een frisse duik in helder natuurwater zonder chloor maar met planten en biofilters. Kom en ontdek het zelf!

Zwembad het Oosterbosbad
Voor een spetterende zomer breng je een bezoekje aan Buitenzwembad Het Oosterbosbad in Barneveld! Het buitenzwembad beschikt over een 50 meter bad met twee duikplanken, een recreatiebad met twee glijbanen, een peuterbad, een grote ligweide met pannaveldje en een volleybalnet! Voor jong én oud zijn er superleuke activiteiten te doen. Haal tussendoor bij de kiosk een lekker verkoelend drankje, ijsje of een frietje!

Subtropisch Bosbad Putten
Urenlang waterplezier en spetterpret bij dit veelzijdige zwembad in Putten. Neem een duik in het subtropische zwembad, en bij mooi weer in het prachtige buitenbad met ruime ligweide. Zin in iets actiefs? Klauter rond in de speeltuin, spring in een kano of op een waterfiets! Je kan ook een supertof kinderfeestje vieren bij Subtropisch Bosbad Putten.

Zwembad ’t Willaer
Zwembad 't Willaer bestaat uit een zwembad van 21x50 meter met twee duikplanken. Een ondiep bassin van 20x45 meter en een 42 meter lange glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, voorzien van diverse attracties en kinderspeeltuin. Daarnaast kan je ook heerlijk liggen in diverse zonneweiden, een potje volleybal, tafeltennis of basketbal spelen. 

Waterpret gegarandeerd, veel plezier!

Tip: Neem een kijkje in de rubriek voor zwemmen in natuurwater en strandjes in en om Amersfoort!