5x originele Moederdag verrassingen

2 mei 2022
Op zondag 8 mei is het Moederdag en tijd om alle moeders in het zonnetje zetten! Wat ons betreft mag Moederdag dit jaar extra gevierd worden. Naast moeder zijn is het namelijk ook zo dat we juf, activiteitenbegeleidster, sportleraar en, als je pech hebt, verpleegster zijn......En dat in combinatie met ons gewone werk én onze functie thuis als Hoofd Sociale Zaken en Hoofd Huishoudelijke Dienst.
5x originele Moederdag verrassingen
Daarom geven we 5 lieve en leuke tips voor vaders om met hun kids de moeders of oma's te verrassen.

Wil je liever zelf iets leuks doen voor een andere moeder? Je eigen moeder of een leuke vriendin? Dan zijn deze tips natuurlijk ook heel handig! (kun je direct een hint aan je man of partner geven) ;-)

1. Schrijf met whiteboardmarkers of speciale raamstiften als verrassing een lief berichtje op het raam van een (andere) moeder. Een hele lap tekst of een mooie tekening. Wij hebben alvast een #jijbenteentopmoeder voorbeeld gemaakt.2. Stuur een uitnodiging naar een topmoeder voor een cocktailuurtje of theemomentje op Moederdag. Moeders en oma's mogen zelf bepalen wanneer deze wordt ingezet.

3. Teken met zelfgemaakte stoepkrijtverf (samen met de kinderen) een hart op de stoep voor het huis van een (andere) moeder of oma. Dat is nog eens een leuke verrassing als ze op Moederdag naar buiten kijken. Kijk hier hoe je makkelijk zelf stoepkrijt maakt.4. Altijd leuk: schrijf een lief handgeschreven kaartje en verstuur deze per post naar een (andere) moeder of oma. Van een verrassing op de deurmat wordt iedereen blij!

5. Bak iets lekkers voor een moeder of oma. Ons oog viel op deze lieve hartjestaart, lekker én niet te moeilijk ;)
Fijne Moederdag!

Meer leuke diy tips voor Moederdag vind je hier.