11x restaurants om te lunchen mét speelhoek

5 december 2021
Lekker lunchen met de kids? Wij hebben de leukste restaurants mét speelhoek voor je op een rijtje gezegd. Hier kun jij heerlijk genieten van wat lekkers terwijl de kids zich vermaken. Eet smakelijk!
Een heerlijk hapje eten in Amersfoort en omstreken

Hart van Vathorst

Centraal in Het Hart van Vathorst ligt dit gezellige kidsproof restaurant. Ze serveren koffie, thee, heerlijke zelfgemaakte lekkernijen en natuurlijk, een lekkere lunch. Zowel binnen als buiten is er een leuke speelhoek voor de kids.

Coffee Corazon

Coffee Corazon in het hartje centrum in Amersfoort is volledig ingesteld op kinderen. Er is een grote kinderspeelhoek met allerlei leuks op de eerste verdieping. Er is leuk meubilair voor de kinderen om op te zitten en om mee te spelen. Zowel op de beneden- als op de bovenverdieping kunnen de kids hun gang gaan. Op de begane grond is er zelfs een echte babykamer met commode!

Zuid

Kom gezellig langs bij Zuid om te ontbijten, lunchen en te shoppen! Deze leuke hotspot in Amersfoort heeft naast lunch en ontbijt ook een leuke goodiestore. Voor kleine kinderen is er zowel binnen als buiten een leuke speelplek en ze hebben ook nog eens een speciaal kindermenu. 

Yoghurt

BIJ ONS

BIJ ONS in Ede heeft een prachtig speelparadijs voor kids. Geniet van lekker eten in het restaurant of met mooi weer op het terras met uitzicht op de buitenzwembaden van Recreatiepark Gelloo. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras kunnen kids heerlijk in de binnenspeeltuin komen spelen. Ze hebben nu zelfs tijdelijk een indoor ijsbaantje in het restaurant!

Zandfoort aan de Eem

Bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort kunnen de kids zowel binnen als buiten spelen. Buiten dient het strandje als één grote zandbak, met waterpomp en al. Binnen kunnen de kids lekker kleuren of spelen met de houten treinrails. 

Dikke Dirck

Dikke Dirck in het centrum van Amersfoort is een heerlijk bourgondisch en kindvriendelijk restaurant. Voor de kids is er een fantastische speelhoek. Ook heerst hier een onwijs gezellige sfeer. Door de bijzondere inrichting van het restaurant kijken de kids hun ogen uit!

Binnenkijken bij Dikke Dirck in Amersfoort 'restaurant vol beleving' -  Misset Horeca

Parkhuis

Parkhuis Amersfoort vind eaan de rand van stadspark Elisabeth Groen. Het restaurant zit in het oude ketelhuis van het voormalige Elisabeth Ziekenhuis. Doordat het restaurant aan het park ligt, is er genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen. Binnen hebben ze een vintage speelkelder met allerlei leuke jaren '90 spellen. Superleuk kids kunnen zich heerlijk vermaken in de overdekte zandbak buiten terwijl ouders achter het glas hun kroost in de gaten kunnen houden.

Kidscorner Ziezo

Bij Kidscorder ZieZo in Harderwijk kun je komen winkelen, spelen én lunchen! Terwijl papa en mama shoppen of genieten van wat lekkers, vermaken de kids zich in het kidscafé of de speelhoek. In de speelhoek kunnen de kids klimmen, glijden én kleuren. 

Downtown Veenendaal

Ook bij Downtown Veenendaal hoeven de kids zich niet te vervelen. Er is hier een mooie speelruimte met een leuk speelhuisje. Kids kunnen zich helemaal uitleven op de Duplo-wand of met de auto's op het verkeersplein. Daarnaast kunnen de kids ook heerlijk chillen in de bioscoop. 

Home - Downtown Veenendaal

Panorama Restaurant De Blauwe Kamer 

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vind je dit fijne restaurant. Je kunt hier heerlijk lunchen en dineren met uitzicht op de Nederrijn. Voor de kleine gasten zijn er heerlijke kindergerechtjes en een leuke speelkamer. 

Kroast Amersfoort

Kroast Amersfoort is een hip all-day café-restaurant waar je je meteen thuis voelt. Kinderen kunnen hier kiezen wat ze lekker vinden van de 'grote mensen kaart', maar er is ook een speciaal kindermenu. Kroast heeft een prachtige binnentuinm én aparte kinderspeelkamer en er worden ook regelmatig kinderworkshops georganiseerd! 

kroast-amersfoort-home-block-3 | KROAST Amersfoort -

Ken jij nog een leuk restaurant mét speelhoek? Stuur dan een mailtje naar amersfoort@kidsproof.nl

Eet smakelijk!


Tip: