Maak zelf een knuffel, tas of kledingstuk!

22 april 2020
Wist je dat naaien met een naaimachine helemaal niet zo moeilijk is? Met het ZigZagZoom Magazine van Mod'ani heb je in één handomdraai een leuke creatie gemaakt zoals een knuffel, vriendschapsbandje, origineel kledingstuk of tas.
Maak zelf een knuffel, tas of kledingstuk!
Met de makkelijke uitleg in het magazine leren kinderen stapsgewijs naaien op de naaimachine en zo de leukste creaties zelf te maken! In iedere uitgave staan een aantal basislessen, een lijstje met alle moeilijke woorden voor het naaien en leuke naaiprojecten. Van kleding tot knuffel, van eenvoudig tot moeilijk met veel foto’s bij de werkbeschrijving.


Duuzaamheid & Recycling

Ook is er aandacht voor duurzaamheid en recycling, producten worden hergebruikt, er worden verschillende technieken uitgelegd en geeft het figuurtje Daantje handige tips.


Creatief aan de slag
Het magazine is bedoeld om kids te leren spelen met textiel, hun eigen creaties te leren ontwerpen én ook uit te voeren. Het is zo beschreven dat je (bijna) geen hulp aan je ouders hoeft te vragen. Het ZigZagZoom Magazine is een superleuk en praktisch naaiblad van Mod'ani voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en verschijnt 3x per jaar (voorjaar, zomer en najaar).

Gave thema-ideeën
Het staat bomvol zelfmaak ideetjes en is gerelateerd aan actuele thema's, zoals een 'berenjachtknuffel', 'pimp je kleding voor Koningsdag' of 'verras je moeder of oma met Moederdag'. Kortom een leuk en praktisch magazine voor zowel meisjes als jongens.Aan de slag!
Is jouw kind creatief en houdt hij/zij ervan om zelf iets te maken? Neem dan een kijkje in het naaimagazine of bestel alvast een exemplaar via een klik op deze link.

Veel plezier!

Tip: Nog meer leuke thuistips vind je in onze eropuit categorie