Biodanza for HarmonyTerug naar het overzicht

Plezier beleven in beweging, dans, spel en avontuur op muziek, ga meedoen bij Biodanza.
Biodanza voor kinderen is een spel op muziek. Kinderbiodanza versterkt de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen. De doelgroep is voor alle kinderen. Je beleeft een avontuur op muziek en wordt op een positieve manier door dansspelletjes uitgenodigd expressie te geven aan je emoties. Daardoor wordt je fantasie en creativiteit gestimuleerd en kun je een rijkere identiteit ontwikkelen.

Door samenwerken leer je elkaars non-verbale signalen beter herkennen en op een natuurlijke speelse manier op elkaar reageren. Er ontstaat meer openheid in de houding en het contact met anderen. Door de positieve, liefdevolle en uitnodigende manier van werken ontwikkel je een gevoel van zelfacceptatie en zelfwaardering. Je mag jezelf zijn en - binnen een veilige setting - groeien in jouw natuurlijke kwaliteiten.

Na afloop van het dansen (ongeveer 45 min.) geef je op je eigen creatieve manier uiting aan je ervaringen door het maken van een gezamenlijke tekening.

Je kunt ook samen met je ouders een les volgen, kijk op de website voor deze informatie. Clarine heeft ook de mogelijkheid voor feestjes bij je thuis.

Aanmelden via mail of telefoon (met leeftijd van kinderen). De lessen gaan alleen door bij voldoende aanmelding.

Lokatie: basisschool de Wingerd, Raadhoven 2, 3813 LW Amersfoort

De lessen zijn voor kinderen vanaf ongeveer 3,5 jaar. Jongere kinderen die veel van dansen houden kunnen ook meedoen vanaf 2 jaar.

Meer clubjes en lessen voor kinderen vind je op Kidsproof Amersfoort.

Biodanza for Harmony


3813 Amersfoort
Openingstijden

Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van Biodanza

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie