Krav Maga voor kidsTerug naar het overzicht

Zelfvertrouwen krijgen, voor je zelf opkomen en je lekker fit voelen? Geef je op voor Kids Krav Maga!
De hele week door geeft Brocker Health deze zelfverdedigingssport op 2 verschillende locaties in Amersfoort. Kinderen leren een unieke vorm van weerbaarheidstraining, krijgen meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Door Krav Maga verbeteren ze al vanaf jonge leeftijd meteen de fysieke ontwikkeling en motoriek. In groepsverband leren ze hoe ze leren ze hoe ze conflictsituaties vermijden, maar als dat niet lukt om in de conflictsituatie te overwinnen. Ze krijgen doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en zelfdiscipline. 

Zowel jongens als meisjes tussen de 6-12 jaar en tieners van 12-16 jaar kunnen meedoen met de Krav Maga lessen. 

2 keer per jaar kunnen ze ook meedoen aan een Krav Maga examen om een level te halen (dit is niet verplicht) en laten aan ouders/verzorgers zien wat ze hebben geleerd.

Wil je meer info of een gratis proefles volgen, klik dan op de roze website button. 

Tip: BrockerHealth geeft nog veel meer verschillende stoere lessen. 

Brocker Health

Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Openingstijden Zie het rooster van Brocker Health, klik hiervoor op de roze websitebutton Prijs Klik hiervoor op de roze websitebutton of app naar nummer +31 6 14171515 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU