Zelfverdediging tienersTerug naar het overzicht

Tijdens een les zelfverdediging leer je om sterk in je schoenen te staan tijdens lastige situaties
Sterker in je schoenen staan of weerbaarder worden. Speciaal voor groep 7, 8 en de eerste klas van de middelbare school geeft BrockerHealth lessen zelfverdediging voor tieners

Ga kennis maken en ervaar hoe leuk en nuttig deze lessen zijn bij Brocker Health.

Kinderen 10-12 jaar
Sterk in je schoenen staan, dat is wat wij allemaal willen voor onze kinderen! De meeste kinderen hebben wel eens te maken met een pestkop op het schoolplein of plagen of pesten zelf wel eens. Ook te voorbereiding naar de middelbare school is het fijn om wat  wat stevigeg in je schoenen te staan. 

Tieners 12–16 jaar
Hoe kun je je hier verweren? Als je fysiek niet sterker bent, hoe kun je ongewenste situaties dan de baas worden? Tijdens de lessen leren tieners diverse technieken om zichzelf te kunnen verdedigen.

Hoe ziet een les eruit?
Mentale weerbaarheid, je eigen grenzen en het leren inschatten van situaties zijn onderwerpen waar tijdens de lessen zelfverdediging veel tijd wordt besteed. Uiteraard gaat er ook veel tijd naar fysiek sterker worden. Door middel van kracht- en conditieoefeningen, vallen en opstaan, stoot- en traptechnieken. Voor situaties waarbij het er echt op aankomt, leren kinderen specifieke technieken waarbij ze zichzelf uit een benarde situatie kunnen redden.

Actie
Tieners kunnen na een proefles bij Brocker Health met z’n tweeën voor de helft van de prijs de eerste maand sporten wanneer ze zich via Kidsproof Amersfoort aanmelden.


Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een proefles?Dat kan, klik hiervoor op de roze websitebutton.

Tip: Lees hieronder de blog hoe gaaf het is om een les zelfverdediging te volgen.

Brocker Health

Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Openingstijden Check de website voor de locaties en wanneer. Prijs Proefles is gratis. 

Zie website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info & tickets