Klassiek balletTerug naar het overzicht

Ontdek hoe leuk en mooi dansen kan zijn. Class-Ballet biedt balletlessen voor iedereen vanaf 3 jaar.

Class-Ballet wordt geleid door Tania Shevtsova, klassiek geschoolde Wit-Russische, met les ervaring sinds 1994. Sinds 2004 woont en werkt zij in Nederland.

Tania zorgt ervoor dat iedere leerling op een zo’n hoog mogelijk niveau balletdansen leert. Naast het leren balletdansen wordt er ook de nodige aandacht gegeven aan lichamelijke en geestelijke houding. Maar het belangrijkste is toch wel dat de leerling vooral plezier in het balletdansen heeft.

Eerdere leerlingen van Tania Shevtsova zijn, na het volgen van haar lessen, inmiddels in opleiding aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam.
Natuurlijk is het ook mogelijk om het balletdansen gewoon als hobby uit te oefenen, ook hierbij krijgt de leerling uiteraard de nodige aandacht.

Werk ook aan een juiste lichaamshouding, lenigheid, coördinatie en een goed uithoudingsvermogen. Schrijf je dus snel via de website in voor een gratis proefles. De lessen zijn voor kinderen vanaf 3 jaar.

Class Ballet geeft balletlessen in Nieuwland, Schothorst en Vathorst.

Meer danslessen voor kinderen vind je op Kidsproof.nl

Class Ballet


3800 AD Amersfoort
Openingstijden Geopend van maandag t/m zaterdag.

Geen lessen op feestdagen.
Prijs Klik op 'naar website' voor de details. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!