FC BalbiniTerug naar het overzicht

Bij FC Balbini kun je op een leuke manier laagdrempelig kennismaken met bewegen & voetbal (3 t/m 5 jaar).
FC Balbini is veel meer dan alleen een voetbal programma voor kleuters en peuters. De trainingen hebben een positieve invloed op jouw kind wat veel verder gaat dan alleen het voetbalveld. Het resultaat? Kinderen met sterke fysieke & sociale vaardigheden en vol vertrouwen. En dat alles terwijl ze de tijd van hun leven hebben.

FC Balbini is ontwikkeld op basis van drie pijlers:
1. Plezier: de wekelijkse training is het leukste moment van de week
2. Doelgerichte beweging: iedere training is professioneel opgebouwd om fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen
3. Voetbal: voor zowel jongens als meisjes een populaire en laagdrempelige manier om kennis te maken met bewegen & sport.

Het programma is ontwikkeld door Huis voor Beweging, de Nederlandse autoriteit als het gaat om jonge kinderen en beweging. Alle trainers hebben een sportopleiding en worden opgeleid door het Huis voor Beweging.

Een training bestaat uit maximaal 10 kinderen met hun ouders. Alle ouders doen zelf ook actief mee in de trainingen van 45 minuten. Een FC Balbini training reeks bestaat uit 12 weken. Er zijn ieder seizoen twee reeksen van 12 weken; van september tot en met december en van januari tot en met april. De trainingen worden gehouden op indoor locaties en gaan altijd door. 

Wil je graag meer informatie klik dan via de roze button direct door naar de website, stuur een email naar info@fcbalbini.nl of bel met 06-21517092.

Meer sportclubjes voor peuters en kleuters vind je op Kidsproof.nl

FC Balbini

Dopheide 1
3823 HL Amersfoort
Openingstijden Kijk voor alle actuele locaties, beschikbare dagen en tijden op de site, klik eenvoudig door via de button 'Naar website'. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen