Muziek en showbandTerug naar het overzicht

Muziek maken niet stoer? Hoe kom je erbij, samen muziek maken is heel leuk!

Bij Muziek- en showband Bernhard starten er proeflessen voor kinderen vanaf 7 jaar.
De lessen worden gegeven door een proffesionele dirigent/musicus. Er starten nu 4 proeflessen, na 4 weken geef je samen een klein concertje en als je het leuk vindt kun je daarna doorgaan.

Je kan dan Algemene Muzikale Vorming (AMV) krijgen. AMV is een speelse manier om kennis te maken met muziek.

Dat houdt onder andere in dat je leert spelen met geluid. Kort/lang, hard/zacht, hoog/laag, vrolijk/droevig enz. Maar ook krijg je muzieknoten voor je neus en leer je muziek maken. Muziek is leuk en wat je er allemaal mee kunt doen, ervaar je tijdens de AMV-lessen!

Dit gebeurt binnen de groep die Bernhard Bengels heet.  Als je na een jaar voldoende hebt geleerd en beleefd, krijg je het Bernhard Bengels Getuigschrift. Natuurlijk kan je hierna lid worden van Bernhard. Dat hoeft niet, hoewel Bernhard uiteraard meer dan de moeite waard is! Wil je wel lid worden na je AMV lessen, dan kan je uit de vele instrumenten die op Bernhard worden bespeeld een keuze maken.
Uiteraard krijg je dan les op het door jou gekozen instrument. Doel van deze opleiding is natuurlijk dat je mee gaat doen in het korps Bernhard!

Meer muzieklessen voor kinderen vind je op Kidsproof.nl

Muziek en Showband Bernhard

Grote Koppel 65
Amersfoort
Openingstijden Kijk voor actuele tijden, prijzen en lokaties op de website van de Muziek en Showband. 

Als je door je ouders wordt gebracht, kunnen ze rustig dat uurtje in ons gebouw blijven. Voor hen staat dan de koffie klaar!
Prijs De proeflessen zijn gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen