Dansen met plezier!Terug naar het overzicht

M-beat is een dansschool in Amersfoort, Baarn en Soest, waar je met passie en plezier kan dansen!
M-beat geeft kinderen, tieners en volwassenen een plek waar zij plezier en passie voor dans kwijt kunnen. Ook willen ze graag het plezier in dans stimuleren en iedereen een kans geven talenten te ontwikkelen.

Voor de allerjongsten is er al vanaf 2,5 jaar Peuterdans. Kidsdance en Clipdance en Streetdance is er van 5 tot en met 24 jaar.

Peuterdans
Peuterdans/gym is een leuke vorm van dansen voor de kleintjes onder ons. Spelenderwijs leren de kinderen kennis maken met ritme en muziek. Er worden spelletjes gespeeld en de eerste danspasjes zullen al een echt dansje gaan vormen.

Kidsdance
Kidsdance is een swingende dansles vol leuke muziek en gezelligheid. De kinderen krijgen per dansseizoen meerdere dansen aangeleerd op populaire muziek van o.a. K3, KEET, Junior songfestival etc. Ook kunnen de meisjes en jongens hun eigen creativiteit kwijt in zelfgemaakte dansjes en dansspelletjes.

Clipdance
Clipdance is momenteel een populaire vorm van dans. Veel meiden en jongens worden geïnspireerd door bekende videoclips van tv. Zij gebruiken tijdens de les dan ook veel muziek die op dat moment populair is.

Streetdance
Streetdance is ’bouncen op de beat’ Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor continu. Bij streetdance wordt er gedanst op vaak wat snellere muziek met een lekkere ‘beat’ erin. In combinatie met de bewegingen die heel strak of juist vloeiend zijn, vormt dit een flitsend effect. Streetdance is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes, een goed ritmegevoel, ambitie en passie.

Bij M-Beat leer je in een gezellige groep meerdere choreografieën per dansseizoen. Deze laten ze aan het eind van het seizoen zien aan een groot publiek tijdens de eindshow in het theater.

Aanmelden kan het hele dansseizoen en kinderen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. Lijkt het je gezellig om bij een van onze groepen mee te dansen?

Meld je dan aan voor een GRATIS proefles en kom het proberen!

Voor meer leuke activiteiten kijk je in onze

Mbeat


Amersfoort
Openingstijden Zie website voor het lesrooster Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen