Muziekles voor iedereenTerug naar het overzicht

Muziekonderwijs Midden Nederland biedt muzieklessen in Amersfoort Vathorst en Nieuwland.
Speciaal voor (jonge) kinderen heeft Muziekonderwijs Midden Nederland diverse leuke cursussen voor peuters, kleuters, kinderen en volwassen. 

Peuters maken spelenderwijs kennis met muziek tijdens 'Muziekles voor peuters'. In de lessen wordt gebruik gemaakt van kleine percussie instrumenten. Daarnaast maken de kinderen kennis met diverse andere instrumenten.

Ook kunnen kleuters zich helemaal uitleven met muziek tijdens 'Muziek voor kleuters' (groep 1 en 2).

Basisvorming Muziek is een vrolijke jaarcursus Algemene Muzikale Vorming voor leerlingen uit groep 3 t/m 5 van de basisschool. Kinderen leren zingen, bewegen op muziek, noten leren lezen, blokfluit en ukelele spelen en nog veel meer! Zo wordt spelenderwijs ritmegevoel en melodisch inzicht ontwikkeld.

Elke week is er een nieuwe les met liedjes en opdrachten om ook thuis te oefenen. De blokfluit en de ukelele krijgt de leerling in bruikleen mee. 

Uiteraard kunnen alle leeftijden les krijgen of een cursus volgen bij deze muziekschool. De locaties waar lessen wordne gegeven zijn in Vathorst en Nieuwland.

Klik voor meer informatie en de locaties op de roze button. 

Meer muzieklessen voor kinderen vind je op Kidsproof.nl

Muziekonderwijs Midden Nederland

Zeldertsedreef 15
3824 EJ Amersfoort
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is gestart. Voor deze vakantie hebben we weer een heleboel toffe uitjes en activiteiten voor je verzameld. Even wat tijd met de kinderen doorbrengen, genieten van een familievoorstelling, naar het museum of de natuur in.

Naar de inspiratie