Duiken bij R&ATerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Wil jij de wereld eens onder water zien? Kom dan de duikcursus bij R&A volgen
Cursus duiken voor kinderen vanaf 8 jaar!

Het PADI Seal Team-programma is speciaal ontwikkeld om jonge kinderen kennis te laten maken met de wondere wereld van het duiken. Tijdens de duiklessen wordt middels AquaMissions kennis gemaakt met zaken als uittrimmen, masker klaren, de omgeving verkennen, zweven in het water en het terugvinden van de ademautomaat.

De cursussen worden gegeven in groepen van maximaal 8 kinderen en de AquaMissions zullen onder begeleiding van professionele en gecertificeerde duikinstructeurs in vier middagen volbracht worden.

Er zijn speciale duikuitrustingen voor de kinderen aanwezig en na het afronden zullen de kinderen een officieel PADI Seal Team brevet ontvangen.

Lijkt je het leuk om samen met je kind een duikcursus te volgen? 19 maart start er weer een nieuwe cursus op onze locatie in Amersfoort.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met R&A Sports & Swimming Vathorst

Kijk voor meer leuke zwemactiviteiten bij de categorie clubjes.

R&A Sports & Swimming Vathorst

Caraïben 12
3825 BZ Amersfoort
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!