Snorkelen met R & ATerug naar het overzicht

Bij R&A kun je na je ABC ook je officiële snorkeldiploma halen, zo leer je echt goed snorkelen!
Tijdens de snorkellessen raakt je kind met een duikbril, snorkel en flippers vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen kunnen bij R&A Sports en Swimming in Vathorst 3 officiële snorkeldiploma's behalen!

Vervolg op je ABC
Wanneer je kind het Zwem ABC heeft behaald en nog niet wil stoppen met zwemmen dan is het leren snorkelen een leuke manier om je kind vertrouwd te laten raken met de wondere onderwaterwereld. De kinderen leren tijdens de les de verschillende vaardigheden die voor de diploma’s vereist zijn. Het gaat dan om zowel individuele vaardigheden als ook gezamenlijke vaardigheden die de kinderen met hun buddy uit dienen te voeren.

Zwemveiligheid vergroten
Door het behalen van de snorkeldiploma's zal de zwemveiligheid van je kind nog meer vergroten. Daarbij is het erg leuk ze om op vakantie goed te kunnen laten snorkelen in de wondere onderwaterwereld van de zee.

R&A Sports & Swimming Vathorst biedt 2 soorten snorkel lessen aan,
- Snorkel Lessen + officiële snorkel diploma’s
- Eenmalige Snorkel Workshops in de vakanties

Snorkel Lessen + officiële snorkel diploma's
Tijdens de snorkellessen raakt je kind met een duikbril, snorkel en flippers (basisuitrusting) vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen leren om met deze basisuitrusting om te gaan, zich te oriënteren onder water en samen te werken. Hierbij zijn drie officiële snorkeldiploma's te behalen uitgegeven door de Nationale Raad Zwemdiploma's. 

Tijdens de snorkel workshop maken de kinderen kennis met de snorkel basis uitrusting, een duikbril, snorkel en flippers. Er zal een kleine basis gelegd worden van het Snorkel NRZ diploma niveau 1 en uiteraard zullen er ook leuke spelletjes gespeeld worden.
 
Meer informatie
Klik via de roze button direct door naar de website!

R&A Sports & Swimming Vathorst

Caraïben 12
3825 BZ Amersfoort
Openingstijden Check op de website van R&A wanneer de de snorkellessen worden gegeven. 
Iedere vakantie worden er snorkelworkshops gegeven.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!