ZwemvaardigheidlessenTerug naar het overzicht

Gek op zwemmen? Ga na je ABC door voor je zwemvaardigheidsdiploma's bij R&A Sports & Swimming!
Om de zwemveiligheid van je kind nog meer te vergroten heeft de Nationale Raad van Zwemdiploma's de zwemvaardigheidsdiploma's gecreëerd. Hierbij worden de nieuwe slagen en technieken aangeleerd en leert je kind nog beter zwemmen!

Na ABC
Naast de school- en rugslag wordt ook de samengestelde rugslag geleerd. De kinderen leren de officiële borstcrawl, de polocrawl, de vlinderslag, de startduik en het keerpunt. Alle afstanden die gezwommen moeten worden, worden groter en de slagen worden (nog) meer geperfectioneerd. Tijdens de zwemvaardigheidslessen leert uw kind dus nog veel beter zwemmen dan bij het Zwem-ABC.

Zwemmen is goed en gezond
Het behalen van de zwemvaardigheidsdiploma’s wordt door veel mensen betiteld als een sport. Tijdens de lessen maken de kinderen vele meters met de verschillende slagen, waarbij vrijwel alle spiergroepen worden gebruikt. Zwemmen is goed en gezond. Daarbij is het door het aanleren van onder meer de vlinderslag en officiële borstcrawl ook een goede voorbereiding op bijvoorbeeld waterpolo of wedstrijdzwemmen.

Diploma's
Het behalen van een zwemvaardigheidsdiploma zal je kind nog zekerder en zwemveiliger maken. Er zijn in totaal drie zwemvaardigheid diploma's te behalen. Bij Zwemvaardigheid I wordt de basis gelegd en bij Zwemvaardigheid II en III worden de technieken verbeterd en de slagen (nog) meer geperfectioneerd. Daarbij is het natuurlijk erg leuk om te zien dat je kind de verschillende officiële zwemtechnieken aanleert.

Gratis proefles op verschillende locaties
Zwemvaardigheid bij R&A wordt aangeboden in het zwembad in Blaricum, Amersfoort en Amsterdam. Meld je aan voor een gratis proefles.

Meer informatie Klik via de roze button direct door naar de website!

R&A Sports & Swimming Vathorst

Caraïben 12
3825 BZ Amersfoort
Openingstijden zie de prijs op het rooster per leslocatie Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod