Skiën in SoesterbergTerug naar het overzicht

Leer skiën of snowboarden, of verbeter je vaardigheden bij Skicentrum Soesterberg.
De ski- en snowboardschool van Skicentrum Soesterberg heeft voor een ieder wat te bieden. Skiles voor mensen die nog nooit geskiet hebben, en ook voor de doorgewinterde cracks.

Plezier staat hoog in het vaandel en de kwaliteit van de lessen zijn aansprekend, dankzij een ervaren team van leraren, die zelf jaarlijks bijgeschoold worden in de modernste technieken en methodieken.

Omdat het skien op een kunst-skibaan moeilijker is dan in de echte sneeuw, leren de cursisten de verschillende technieken beter aan, waardoor het later in de sneeuw veel gemakkelijker gaat. Met meer ervaring en een betere techniek wordt het allemaal ineens veel ontspannender en zul je merken dat je het dan ook veel langer volhoudt. En dat geeft op zijn beurt weer meer plezier!

Skicentrum Soesterberg heeft ook Snowtubes, dit zijn ”speciaal ontwikkelde” banden waarmee je met duizelingwekkende snelheden tot wel 75 km per uur naar beneden suist in een speciaal daarvoor aangelegde parcours. Snowtubing is een activiteit voor jong en oud en uitermate geschikt voor het welslagen van bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Meer tips voor een actief kinderuitje vind je op Kidsproof.nl

Skicentrum Soesterberg

Sportpark a/d Kerklaan
3769 AA Soesterberg
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen