Zelfverdediging - Krav MagaTerug naar het overzicht

Wil jij zelfverzekerder worden en leren opkomen voor jezelf? Doe dan mee met Krav Maga!
Tijdens de lessen Krav Maga wordt gewerkt aan je besef van eigenwaarde, grenzen stellen, een zelfverzekerde houding en praktische en eenvoudige fysieke zelfverdedigingsvaardigheden.

Kinderen wordt geleerd hoe ze zichzelf kunnen bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen op straat. Te denken valt aan grepen om de pols, de keel, het middel en het hoofd. Daarnaast leer je een aantal technieken die je aanvaller voor een korte tijd uit zal schakelen zodat je kunt vluchten naar een veilige locatie om vervolgens hulp in te schakelen. Alle technieken gaan uit van een tegenstander die groter en sterker is dan jijzelf.

Door regelmatige training zullen de kinderen werken aan een gezonde fysieke ontwikkeling (motoriek, conditie, reactievermogen, kracht, concentratie, balans, controle) en er wordt binnen een veilige omgeving gewerkt aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfrespect en het respecteren van andere kinderen.

Locatie: Sportschool van Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk aan de Oude Barneveldseweg 65 te Nijkerk

Proefles: Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan via www.standstrongselfdefence.nl

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie over Krav Maga.

Tip: Wil je weten wat er achter de schermen bij Kisproof gebeurd? Volg ons dan ook op Instagram.

Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk

Oude Barneveldseweg 65
3862 PS Nijkerk
Openingstijden Maandag t/m zaterdag: 7.00 - 22.00 uur
Zondag: Gesloten
Prijs €28,50 per maand Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen