MusicallesTerug naar het overzicht

In KinderBelevingsCentrum Vathorst worden ook musicallessen gegeven, oefenen voor een echt optreden!
Op 11 september 2014 starten de musicalclass lessen weer. 6 weken lang krijgen kinderen introductielessen. Elke week krijgen kinderen te maken met alle elementen van musical. Het plezier en ontwikkelen van persoonlijke mogelijkheden staan tijdens de repetities centraal. Het is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 18 jaar.

De MusicALL klassen starten 30 oktober 2014 met een proefles voor 4 groepen op de donderdagmiddag en –avond.  Groep 1 behandeld 15 lessen lang elke week een musicalthema. Groep 2 en 3 werken 30 lessen toe naar een eindproductie van een bekende musical. Groep 4 is voor kinderen en jongeren die extra aandacht behoeven en behandeld per les een musicalthema.  

Met deze nieuwe groepen komen er doorstroom-  en uitwisselingsmogelijkheden voor iedereen van jong tot oud

Meedoen of meer informatie, klik op de roze button om naar de website van VDEntertainment te gaan. 

Op Kidsproof.nl staan nog meer creatieve kindercursussen

VDEntertainment

Carabiën 6
3829 BZ Amerfooft
Openingstijden Introductielessen: donderdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!