icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Kinder Yoga BalaTerug naar het overzicht

Kinderyoga geeft praktische tips om je zelfverzekerder, sociaal weerbaarder en te voelen.
Vanaf 6 jaar kun je op een speelse en beweeglijke manier kennismaken met kinderyoga. Door te spelen met yoga leren kinderen wie ze zijn, welke waardevolle mogelijkheden ze hebben om voor zichzelf (en de ander) te zorgen.

Yoga geeft praktische tips om je zelfverzekerder, sociaal weerbaarder, rustiger en tevredener te voelen. Met fysieke en mentale oefeningen leren kinderen hun lichaam goed te gebruiken en evenwicht te zoeken in zichzelf en in de buitenwereld, te concentreren en vitaal te blijven. Ze leren meedoen in een groep.

Het is vooral belangrijk dat kinderen plezier hebben. Iedere les is een ontdekkingsreis met leuke thema’s die speels zijn en aansluiten op de belevingswereld en ontwikkelingsfase van het kind. 
Er wordt gebruik gemaakt van muziek, bewegen en motorische vaardigheden, fantasie, massage, zintuiglijke oefeningen, tekenen en kringgesprekken.

Spelenderwijs en naarmate het kind ouder wordt, komen er meer elementen van yoga aan de orde, zoals ademhaling, meditatie, concentratie, visualisaties, lichaamshoudingen (asana’s) en mudra’s.

Kinderyoga is bedoeld voor alle kinderen, ook kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn welkom.
Kinderyoga fijn om te doen, doe je mee?!

Yoga Bala

Pottenbakkerlaan 4
3828 XA Hoogland
Openingstijden maandagmiddag
16.00 uur tot 17.45 uur  voor 6 tot en met 9 jaar
17.00 uur tot 18.00 uur  voor 10 tot en met 12 jaar
Prijs € 8,00 per les Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Kidsproofvakantie

Kidsproofvakantie

Ben je aan het kijken naar vakanties in NL? Kijk dan eens bij ons ‘zusje’, Kidsproofvakantie.nl. Hier vind je de leukste en oriiginele tips voor overnachten en vakanties met kids, ideaal voor een weekendje weg of vakantie in Nederland!

Kijk maar