Zwembad LiendertTerug naar het overzicht

Kom lekker zwemmen, spelen, baantjes trekken en zomers lekker buiten spelen
Zwembad Liendert in Amersfoort is een echt les- en activiteitenbad. Bezoekers zijn veelal deelnemers aan verschillende lessen en activiteiten. Veel kinderen halen in dit bad hun zwemdiploma, recreanten komen hun banen trekken of een middagje spelen en spetteren en senioren hebben hun ochtenden waarop ze oefeningen doen en daarna nog gezellig een kopje koffie drinken. Ook baby’s en peuters met hun ouders en aquasporters hebben hun uren in zwembad Liendert.
 
Het bad heeft twee aan elkaar gekoppelde bassins, waarvan het ene van enkeldiep tot heupdiep water heeft en de andere van borstdiep tot diep water (25-meterbad).
Daarnaast is er een klein peuterbadje, gelegen bij de zwemmersbar. Bij mooi weer gaan de deuren naar het buitenterrein open.
Op de beschutte ligweide zijn klim- en klautertoestellen, een zandbak met waterpomp en een basketbalpleintje.
 
In het weekend is er gelegenheid om met de hele familie te komen zwemmen. Als het weer het toelaat dan gaan de tuindeuren open en kan je buiten heerlijk op de zonneweide liggen. In de schoolvakanties zijn er altijd aangepaste en ruimere openingstijden voor het familie zwemmen.

Meer leuke zwemplekken met kinderen vind je op Kidsproof.nl

Zwembad Liendert

Parelhoenstraat 12
3815AG Amersfoort
Openingstijden Kijk voor de actuele tijden van alle mogelijkheden op de site Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen