Ouder en kind zwemmenTerug naar het overzicht

In Zwembad de Duker in Spakenburg kun je heerlijk samen met je kleintje zwemmen, pret voor twee!
In het waterrijke Nederland is het belangrijk dat iedereen zo vroeg mogelijk vertrouwd is met water. 

Voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden en hun vader of moeder is er babyzwemmen. In het lekker warme water leren de baby’s in het water bewegen, drijven en draaien. Peuters tot 4 jaar kunnen samen met één van hun ouders terecht voor peuterlessen. Je kindje komt met leeftijdsgenootjes in een groep, zodat het lesniveau goed aansluit. Naarmate het kind ouder wordt, stroomt het door naar een volgend groepje. Zo wennen baby’s en peuters spelenderwijs aan het zwembad. Het kind ervaart de overstap naar de gewone zwemles vervolgens als heel natuurlijk.
 
De cursussen hebben een speels en laagdrempelig karakter. De les van 30 minuten zit vol liedjes, opdrachten en oefeningen.
 
Inloopmoment
Kom eens geheel vrijblijvend met je kindje (tot 4 jaar) zwemmen tijdens de Inloop Ouder en kind. De aanwezige badjuf of –meester biedt oefeningen aan, maar zelf met je kindje spetteren en spatten, kan natuurlijk ook.

Meer lokaties voor zwemmen met je kind vind je op Kidsproof.nl

Zwembad de Duker

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
Openingstijden Kijk voor actuele informatie op de website van de Duker Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen