Survival Aapjes BunschotenTerug naar het overzicht

Survival aapjes in de Duker is een voorbereidende manier op de echte zwemles, plezier staat voorop!

Survival Aapjes leert peuters van 3 jaar te overleven in water, zonder hulp van anderen en zonder drijfmiddelen. In 3 cursussen van elk 13 weken worden de vaardigheden geleerd die nodig zijn om verdrinking te voorkomen. Anders dan bij leren zwemmen, kunnen zeer jonge kinderen deze ‘overlevingstechnieken’ al leren. Het maakt immers niet uit of een kind technisch sterk naar de kant zwemt, maar dát hij naar de kant zwemt!
Er wordt geoefend in diep water, met kleren of zonder, uit een boot klimmen of van een vlot vallen, onder water zwemmen enz.
 
Met een echt certificaat en Aapje
 Als de kinderen alle vaardigheden geoefend hebben en kunnen uitvoeren, krijgen ze een heus certificaat. Bij de eerste cursus is dat deel 1. Daarna volgen deel 2 en deel 3.
Ook krijgen zij een Aapje. Een felgekleurd zwemplankje in de vorm van een aapje. Na elke cursus krijgt de peuter het volgende nummer. Eerst de 1, dan de 2 en tenslotte de 3. Dan is je peuter een echt Survival Aapje! De trainingen duren 45 minuten per keer.

Meld je 3-jarige peuter nu aan voor de eerste cursus Survival Aapjes! Wil je eerst meer weten? Bel met het zwembad, of ga even langs bij de receptie.

Meer lokaties waar Survival Aapjes gegeven wordt, vind je op Kidsproof.nl

Zwembad de Duker

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
Openingstijden Kijk op de website van De Duker Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Sinterklaast inspiratie

Sinterklaast inspiratie

Zijn jouw kids ook al aan het aftellen wanneer Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aankomen? Toffe uitjes rondom Sinterklaas, intochten, een Pietendiploma halen en natuurlijk de aftelkalender wanneer het Pakjesavond is. Kijk hier voor Sinterklaasinspiratie!

Sinterklaastips