Survival Aapjes LeusdenTerug naar het overzicht

Survival aapjes in de Octopus in Leusden is een voorbereidende manier op de echte zwemles.

Survival Aapjes leert peuters van 3 jaar te overleven in water, zonder hulp van anderen en zonder drijfmiddelen. In 3 cursussen van elk 13 weken worden de vaardigheden geleerd die nodig zijn om verdrinking te voorkomen. Anders dan bij leren zwemmen, kunnen zeer jonge kinderen deze ‘overlevingstechnieken’ al leren. Het maakt immers niet uit of een kind technisch sterk naar de kant zwemt, maar dát hij naar de kant zwemt!
Er wordt geoefend in diep water, met kleren of zonder, uit een boot klimmen of van een vlot vallen, onder water zwemmen enz.
 
Met een echt certificaat en Aapje
 Als de kinderen alle vaardigheden geoefend hebben en kunnen uitvoeren, krijgen ze een heus certificaat. Bij de eerste cursus is dat deel 1. Daarna volgen deel 2 en deel 3.
Ook krijgen zij een Aapje. Een felgekleurd zwemplankje in de vorm van een aapje. Na elke cursus krijgt de peuter het volgende nummer. Eerst de 1, dan de 2 en tenslotte de 3. Dan is je peuter een echt Survival Aapje!
  De trainingen duren 45 minuten per keer.

Meld je 3-jarige peuter nu aan voor de eerste cursus Survival Aapjes! Wil je eerst meer weten? Bel met het zwembad, of ga even langs bij de receptie.

Ander lokaties voor zwemlessen vind je op Kidsproof.nl

Zwembad de Octopus

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden
Openingstijden Kijk voor actuele tijden en prijzen op de website van de Octopus Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs