Dans, theater en circusTerug naar het overzicht

Schitter op het toneel bij KunstenHuis Idea!

Stralen op het podium als een echte artiest bij KunstenHuis Idea in Soest! Bij KunstenHuis Idea vind je veel cursussen in dans, circus en theater waarin jij je talent ontdekt.

Dans

Voor elke leeftijd is er een leuke danscursus bij KunstenHuis Idea. Dreumesen, peuters en kleuters maken kennis met ritme en bewegen op muziek. Ze worden bewust van hun lichaam en ontwikkelen hun fantasie. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen kiezen uit danscursussen in verschillende stijlen. Je ontdekt hoe je een verhaal vertelt met dans.

Kies wat jij het leukste vindt. Van ballet, jazz en moderne dans tot urban dance. Dans is plezier maken en je lichaam in beweging leren kennen!

Circus

Als je wilt leren jongleren, fietsen op een éénwieler of slingeren in de trapeze zal je veel plezier beleven bij circus. Met intensieve begeleiding van de circusdocent raak je vertrouwd met hoogte, diepte, evenwicht, slingeren en klimmen. Van Circusspel word je sterk, lenig en steeds behendiger in je eigen gekozen techniek. We sluiten het seizoen af met een circusvoorstelling in Theater Idea in Soest!

Toneel en musical

Wil je acteren of zingen dan is de jeugdtheaterschool echt iets voor jou. Het maakt niet uit of je net begint of al meer ervaring hebt. Je leert toneelspelen, je gevoel vormgeven op het toneel, je ontwikkelt je fantasie en hebt vooral veel plezier. Houd je ook van zingen en dansen dan heb je vast en zeker veel plezier in de musicalklas. Aan het eind van het seizoen sta je samen op het podium tijdens de voorstellingen in een professioneel theater.

Voor meer informatie klik je op de roze button. 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

KunstenHuis Idea

Willaertstraat 49
3766 CP Soest
Openingstijden De actuele tijden vind je op de website van Idea Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen