Loods of FitnessTerug naar het overzicht

Bij Loods of Fitness kun je terecht voor verschillende jeugdsporten. Kom langs voor een gratis proefles!
Loods of Fitness is een grote sportloods aan de rand van Bunschoten waar je terecht kunt voor verschillende indoor- en outdoorsporten. Bootcamp, kickboksen, fitness, danslessen en meer! Je vindt het allemaal onder één dak voor jong en oud, individueel of in groepsverband.

Voor peuters van 3 t/m 5 jaar is er Tuimeljudo, waarin bewegen en verbetering van motoriek en coördinatievermogen centraal staan. Rennen, kruipen en hinkelen! In de lessen leren kids de beginselen van Judo! Er is ook Jeugdjudo voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, hierbij leer je de basisvormen van bewegen. Met judo bouwen kinderen zelfvertrouwen op en kunnen ze hun energie lekker kwijt. Elke donderdagmiddag wordt er Tuimeljudo en Jeugdjudo gegeven.

Jeugdkickboksen is geschikt voor kids van 7 tot en met 14 jaar oud. De lessen worden gegeven door enthousiaste en vriendelijke trainers. Er zijn trainingen voor zowel recreanten als voor wedstrijdvechters. Er wordt ook Thaiboksen gegeven. In de trainingen wordt er gewerkt aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit. 

Streetdance is leuk voor kids van 5 tot en met 16 jaar oud. Streetdance met elementen van breakdance zorgen voor een spetterende les waarbij iedereen voldaan op woensdagmiddag met een glimlach naar huis gaat. Er zijn 2 groepen: 5 t/m 10 jaar (16.30-17.30 uur) en 11 t/m 15 jaar (17.30 tot 18.30 uur)

Voor kids van 10 tot en met 15 jaar oud is er Jeugdfitness. Een leuke indoor Bootcamp, die bestaat uit 2 rondes van 20 oefeningen. Zodra kinderen 16 jaar of ouder zijn mogen ze bij Loods of Fitness vrij trainen. De lessen zijn altijd onder begeleiding.

Breakdance is voor kids van 5 tot en met 15 jaar oud. Breakdance is tijdloos. Bij breakdance maak je gebruik van alle spieren in zowel kracht als uithoudingsvorm. In een leuke energieke les van instructeur Alex leren kids de basics van breakdance. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op Kidsproof Amersfoort vind je een compleet overzicht van leuke clubjes. Zo vind je altijd een clubje dat bij jouw kind past!

Loods of Fitness

Dieselweg 4
3752 LB Bunschoten
Openingstijden Maandag: 09.00 - 22.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 22.00 uur
Woensdag: 09.00 - 22.00 uur
Donderdag: 10.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 14.00 uur
Zondag: Gesloten
Prijs Klik op de roze websitebutton voor lestijden en prijzen. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een mini-tank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod