Lekker bewegen met kidsTerug naar het overzicht

Bij Loods of Fitness kun je terecht voor verschillende jeugdsporten. Kom langs voor een gratis proefles!
Loods of Fitness is een grote sportloods aan de rand van Bunschoten waar je terecht kunt voor verschillende indoor- en outdoorsporten. Bootcamp, kickboksen, fitness, danslessen en meer! Je vindt het allemaal onder één dak voor jong en oud, individueel of in groepsverband.

Voor peuters van 3-6 jaar is er Tuimeljudo, waarin bewegen en verbetering van motoriek en coördinatievermogen centraal staan. In de lessen leren kids de beginselen van Judo! Er is ook Jeugdjudo voor jongens en meisjes van 6-12 jaar. Hierbij leer je de basisvormen van judo. Het is ideaal voor de lichaamsontwikkeling van opgroeiende kinderen. Uiteraard ook met examen! Elke donderdagmiddag wordt er Tuimeljudo en Jeugdjudo gegeven.

Jeugdkickboksen is geschikt voor kids van 7-14 jaar oud. De lessen worden gegeven door enthousiaste en vriendelijke trainers. Er zijn trainingen voor zowel recreanten als voor wedstrijdvechters. Er wordt ook Thaiboksen gegeven. In de trainingen wordt er gewerkt aan techniek, conditie, lenigheid, controle, explosiviteit en mentaliteit. 

Streetdance is leuk voor kids van 5-16 jaar oud verdeeld in 2 groepen. De vette choreografie van dansjuf Evelien zorgt voor een toffe les vol streetdance en met soms elementen van breakdance. De grote mat en de 3 enorme spiegels zorgen voor een spetterende les waarbij iedereen voldaan met een glimlach naar huis gaat. 

Voor kids van 10-15 jaar oud is er Jeugdfitness. Een leuke indoor Bootcamp, die bestaat uit 2 rondes van 20 oefeningen. Zodra kinderen 16 jaar of ouder zijn mogen ze bij Loods of Fitness vrij trainen. De lessen zijn altijd onder begeleiding.

Word een stoere B-Boy of B-Girl tijdens Breakdanceles voor kids van 5-16 jaar oud. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs worden de coolste tricks en moves van de Breakdance aangeleerd. Van beginners tot gevorderde moves, je gaat er binnen een paar weken van ondersteboven op je handen lopen ;)

Bij alle lessen bent je van harte welkom voor een gratis proefles! Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.
Tip: Bij Loods of Fitness kun je ook je kinderfeestje vieren

Loods of Fitness

Dieselweg 4
3752 LB Bunschoten
Openingstijden Maandag: 09.00 - 22.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 22.00 uur
Woensdag: 09.00 - 22.00 uur
Donderdag: 10.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 14.00 uur
Zondag: Gesloten
Prijs Klik op de roze websitebutton voor lestijden en prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!