Zwemmen en waterpoloTerug naar het overzicht

Wil je lekker zwemmen, wedstrijdzwemmen of een partijtje waterpolo spelen?

Ben je geïnteresseerd in of gewoon nieuwsgierig naar twee van de meeste gezonde en leukste sporten die er zijn: zwemmen en waterpolo? Kom dan eens langs tijdens een training in zwembad Hoogland of in het Sportfondsenbad Amersfoort. Iedereen mag 2 keer gratis meetrainen voordat je besluit of je lid wilt worden.

Bij de jeugd wordt er tijdens P-zwemmen geoefend voor de diverse basisdiploma's en technieken voor gevorderd zwemmen. Daarbij worden meerdere zwemslagen getraind, maar komen ook speciale vaardigheden aan bod, zoals bijvoorbeeld snorkelen.

De wedstrijdafdeling traint met het doel om op wedstrijden de beste tijd neer te zetten. Tijdens de trainingen wordt extra aandacht besteed aan techniek en uithoudingsvermogen.
De ultieme uitdaging is om de opgedane vaardigheden tijdens officiële wedstrijden om te zetten in een persoonlijke toptijd, een zogenaamd 'Persoonlijk Record'.


ZPC Amersfoort

Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175
3817 BT Hoogland
Prijs zie de website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU