• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemmen en waterpoloTerug naar het overzicht

Wil je lekker zwemmen, wedstrijdzwemmen of een partijtje waterpolo spelen?

Ben je geïnteresseerd in of gewoon nieuwsgierig naar twee van de meeste gezonde en leukste sporten die er zijn: zwemmen en waterpolo? Kom dan eens langs tijdens een training in zwembad Hoogland of in het Sportfondsenbad Amersfoort. Iedereen mag 2 keer gratis meetrainen voordat je besluit of je lid wilt worden.

Bij de jeugd wordt er tijdens P-zwemmen geoefend voor de diverse basisdiploma's en technieken voor gevorderd zwemmen. Daarbij worden meerdere zwemslagen getraind, maar komen ook speciale vaardigheden aan bod, zoals bijvoorbeeld snorkelen.

De wedstrijdafdeling traint met het doel om op wedstrijden de beste tijd neer te zetten. Tijdens de trainingen wordt extra aandacht besteed aan techniek en uithoudingsvermogen.
De ultieme uitdaging is om de opgedane vaardigheden tijdens officiële wedstrijden om te zetten in een persoonlijke toptijd, een zogenaamd 'Persoonlijk Record'.


ZPC Amersfoort

Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175
3817 BT Hoogland
Prijs zie de website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!