Luiertaarten en kraamkado'sTerug naar het overzicht

Dippy Diapers, de webwinkel voor orginele luiertaarten en kraamkado's

Bij DippyDiapers.nl kun je allerlei leuke en originele kraamkado's en  babykado's online bekijken en bestellen.

Specialiteiten zijn de originele handgemaakte luiertaarten! Naast luiertaarten zijn er ook met zorg samengestelde kraammanden, kraampakketten en naamkado's.
 
Afhalen; naast verzenden is het mogelijk de bestelling op afspraak af te halen in Amersfoort. Wanneer je voor deze optie kiest, wordt er contact met je opgenomen om een datum en tijd te plannen. In dit geval is het mogelijk contant te betalen. Naamkado’s kun je helaas niet in Amersfoort afhalen.

Cadeau service: Bij Dippydiapers.nl heb je de mogelijkheid het kraamkado direct bij de gelukkige ontvangers te laten bezorgen. Je kunt een persoonlijke boodschap invullen op het bestelformulier die vervolgens aan het kraamkado zal worden bevestigd. Alle artikelen kunnen worden verpakt als kraamkado. Alle luiertaarten, kraammanden en kraampakketten worden standaard verpakt in cellofaan en versierd met cadeaulint geleverd. Bij de bestellingen wordt geen factuur bijgevoegd.

Meer kinderwinkels vind je op deze website van Kidsproof.nl


Dippy Diapers


Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen