• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Winkelen, spelen en lunchenTerug naar het overzicht

Winkelen, spelen ÉN lunchen! Eigenlijk is de vraag: Wat kan je niet bij Kidscorner ZieZo?!
Spelende kinderen, lachende kinderen en vooral plezier! Niks leuker, dan als ouders naar je kind kijken dat zich heerlijk vermaakt. Terwijl ouders leuke cadeau's kopen voor de kinderen of lekker genieten van een kop koffie of een heerlijk taartje. Kort gezegd: de ingrediënten van Kidscorner ZieZo!

De formule is eenvoudig: een sfeervolle kinderwinkel met een gezellig kidscafé waar van alles te verkrijgen is en waar kinderen en ouders gelukkig van worden. Ze verkopen er mooi en luxe speelgoed, vrolijke kinderkleding en ondertussen is voldoende speelmogelijkheid voor de kids. Ouders blij, kinderen blij.

Winkelen:
Kidscorner ZieZo! biedt kleding, speelgoed en cadeau's van hoogwaardige kwaliteit. De collectie wordt wekelijks aangevuld waardoor er altijd weer iets nieuws te vinden is, daarnaast vind je in hun collectie altijd iets dat binnen je budget past.

Spelen:
Kidscorner ZieZo! staat bekend om de speelhoek. Terwijl jij rustig de tijd hebt om te shoppen of bij te kletsen met andere ouders, kunnen de kinderen zich vermaken in de grote speelhoek. Klimmen, glijden, kleuren.. het kan allemaal.

Lunchen:
Naast een kop koffie of een glas limonade is Kidscorner ZieZo! een hele gezellige plek om heerlijk te lunchen en uitgebreid bij te kletsen met andere (groot)ouders. Ze hebben een divers broodjes en beleg en aan alle leeftijden is gedacht. Van het opwarmen van een fles tot een luxe broodje voor (groot)ouders.
Extra leuk voor kinderen: het broodje Aap! Die is bijna te mooi om op te eten.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Mis nooit meer de leukste uitjes in en om Amersfoort, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

ZieZo! Kidscorner

Luttekepoortstraat 13-15
3841 AW Harderwijk
Openingstijden Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Koopzondagen: 13.00 - 17.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod