Speelpakhuis AmersfoortTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar ouderwets mooi speelgoed? Je vindt het bij Speelpakhuis Amersfoort
Bij het Speelpakhuis in Amersfoort aan Kamp 7 in Amersfoort staat konijntje´Luna´ (Sylvanian Families) je al tegemoet te zwaaien! Dat lieve snoetje van ´Luna´ is natuurlijk wel heel verleidelijk om eens binnen een kijkje te nemen!

De stellingen staan vol met hippe mooie houten poppenhuizen, garages, loopwagens en keukentjes, de mooiste puzzels, spelletjes, boekjes en knutselspullen. Gemaakt van duurzame en natuurlijke producten.

Ook staat er binnen een mooie Brio-treintafel, waar kinderen zich mee kunnen vermaken terwijl papa/mama/opa/oma lekker rustig rondneuzen in de winkel.

Ben je op zoek naar mooi en duurzaam speelgoed zoals een houten poppenhuis of keukentje? Of misschien een hippe loopfiets, Microstep of Wishbonebike? Je vindt het sinds deze zomer in de nieuwe winkel aan de Arnhemsestraat 15!
Neem vooral eens een kijkje!

Klik op de roze button om naar de facebookpagina van het Speelpakhuis te gaan!

Lekker online shoppen? Dan mag je deze 10 webshops zeker niet missen!

Speelpakhuis Amersfoort

Kamp 7
3811 AM Amersfoort
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!