Werelds etenTerug naar het overzicht

Wereldrestaurant 22HIGH wil ook graag goed voor de kinderen zorgen, daarom is er een speciale speelkamer.
Bij 22High kun je voor een vast bedrag onbeperkt eten en genieten van de verscheidene keukens die het restaurant biedt; Aziatisch, Amerikaans en Europees. 
Zo hebben maken de koks in de Italiaanse hoek à la minute bereide pasta’s, pizza’s en ovenschotels. Ook is er een sushi carrousel, waarbij de chefs ter plekke de sushi en sashimi voor je maken. Daarnaast zijn er bak- en grillplaten waar ter plekke steaks of vis gebakken worden.
De Aziatische hoek bestaat uit wokstations, en verse ingredienten waarmee je jouw eigen wokgerechten kunt laten bereiden.
Voor de gezonde liefhebber zijn er salades, schalen vol fruit, smoothies en allerlei groente gerechten.
Voor de zoetekauw is er een keur aan toetjes, kleine desserts als creme brulee en tiramisu en ook vers gebakken poffertjes en een chocoladefontein.

Wereldrestaurant 22HIGH wil ook graag goed voor je kinderen zorgen. Er is een kinderspeelkamer in het restaurant met ramen, zodat je tijdens het eten je kinderen ziet spelen. In de kinderspeelkamer bevinden zich computers en een heel groot klim-/speelmeubel. 

Buiten op het terras van 600 m2 staat een speeltoestel met 5 glijbanen.

Een speciaal laaggebouwd kinderbuffet is gevuld met allerlei lekkers voor de kinderen: zo zijn er frikandellen, frietjes en nog veel meer… Natuurlijk kunnen ze ook een van de koks vragen poffertjes voor hun te maken aan de poffertjesbalie.

Er is een magnetron om eventueel baby-voedsel te kunnen verwarmen. 
Ook beschikt het restaurant over kinderstoelen. Reserveer deze van tevoren!

22 High Wereldrestaurant

De Nieuwe Poort 22
3812 PA Amersfoort
Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 22.30 uur
Op zaterdag en zondag van 16.30 tot 22.30 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!